Home » Alle originele direct mail » Pop up kubus » Pop up Kubus 100x100x100mm

Kubus pop-up groot 100x100x100mm

Formaat

Een groter formaat van onze bestseller; de 100 x 100 x 100 millimeter Pop up Kubus. Een vierkante Out of the Box Card met net iets meer ruimte voor uw communicatieboodschap. De zes vlakken van deze direct mail zijn 10 bij 10 centimeter waarop afbeeldingen en teksten kunnen worden verwerkt. Alle zijdes van de Pop up Kubus worden full colour bedrukt met uw eigen ontwerp.

Aandacht

Ook deze variant van de Pop up Kubus springt uit de envelop en zorgt hierdoor voor een hoge attentiewaarde. Het verrassingseffect zorgt ervoor dat de ontvanger alle aandacht heeft bij het product en is meteen getriggerd om de boodschap op de Pop up Kubus te lezen. De Pop up Kubus 10 bij 10 centimeter is voor alle marketing- en communicatie doeleinden in te zetten.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

De Pop up Kubus wordt standaard geleverd met een envelop: zonder deze speciale envelop kan niet worden bereikt dat de Kubus uit de envelop springt. De envelop van de Pop up Kubus 100×100 is tegen een meerprijs ook full colour  bedrukt en zo wordt het perfecte totaal plaatje gecreëerd. Daarnaast zorgt het ook voor extra communicatieruimte. Heeft u dan nog te weinig ruimte voor uw boodschap? Dan is het mogelijk om een enkel of dubbelzijdig bedrukt inlegkaartje toe te voegen.

Brievenbus

Case Direct Mailing Pop Up Mailbox Brievenbusje

De Pop up Kubus is nu ook verkrijgbaar met een brievenbus. Staat u binnenkort op een beurs of heeft u een inloop kantoor? Gebruik dan de Brievenbus om een ideeën box ervan te maken.

Full colour bedrukt envelop

Case Direct Mailing Pop Up Kubus Envelop Bedrukt

De Pop-up Kubus is verpakt in een full colour bedrukte envelop (100 bij 200 millimeter). Deze envelop  in dezelfde stijl van de box vormgegeven? Dat kanen dan valt deze envelop geheid op!

Blanco envelop

Case Direct Mailing Envelop Blanco

U kunt ook gebruik maken van een blanco envelop als u geen budget heeft voor een full colour bedrukte envelop.

Inlegkaartje

Case Direct Mailing Inlegkaart Pop Up Kubus

Het is ook mogelijk om een inlegkaartje in de envelop te verpakken. Het inlegkaartje biedt u de mogelijkheid om naast alle informatie op de kaart meer informatie te verstrekken aan uw klant.

Brief

Case Direct Mailing Pop Up Kubus Inlegkaart

Heeft u niet genoeg ruimte op de Kubus en de envelop voor uw communicatieboodschap? Kies er dan voor om een brief bij te voegen in de envelop, want deze brief kan enkel- en dubbelzijdig worden bedrukt.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Out of the Box. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.
Dat is afhankelijk van het formaat. De envelop is speciaal gemaakt voor de kubus. Het is wel mogelijk om inlegkaartje of een brief aan de envelop toe te voegen.
Kies voor een hersluitbare envelop, waar uw klanten de box in terug kunnen verpakken.
Zowel de box als envelop wordt geproduceerd op 300 grams, hoogwaardig, sulfaatkarton.
De box weegt tussen de 30-40 gram.
Direct Mailing Gerelateerde Producten
Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus Rechthoek 80x110
Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus
Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Bal Hexagoon
Direct Mailing Pop-Up Mailingen

Voorbeelden van succesvolle Pop-Up kubus mailingen

Nodig uw doelgroep uit met het pop-up huisje
Case Huisje Laatst toegevoegd Out of the Box Pop-up Huisje

Nodig uw doelgroep uit met het pop-up huisje

Een opvallende direct mailing verstuur je met een pop-up huisje, want deze spring meteen in het oog bij de ontvanger....
Lees verder
Nodig uw doelgroep uit met een kleurrijke pop-up kubus
Case Laatst toegevoegd Out of the Box

Nodig uw doelgroep uit met een kleurrijke pop-up kubus

Een uitnodiging moet opvallen en er aantrekkelijk uit zien, om de ontvanger over te laten gaan op het lezen van...
Lees verder
Een unieke beursuitnodiging met de spring kubus
Case Laatst toegevoegd Out of the Box

Een unieke beursuitnodiging met de spring kubus

Wanneer je een standplaats op een beurs hebt, wil je vanzelfsprekend dat hier zoveel mogelijk mensen langs komen. Om mensen...
Lees verder
Opvallende productintroductie met een mega spring kubus
Case Laatst toegevoegd Out of the Box

Opvallende productintroductie met een mega spring kubus

Wanneer je een nieuw product gaat introduceren wil je vanzelfsprekend dat veel mensen hiervan op de hoogte worden gebracht. Een...
Lees verder
1 2 3 15
nl_NLDutch