spring kubus Inthergroup

Wanneer je een standplaats op een beurs hebt, wil je vanzelfsprekend dat hier zoveel mogelijk mensen langs komen. Om mensen hiervan op de hoogte te brengen kan je er voor kiezen om direct mailing van LocoMail in te zetten. Met deze mailings creëer je impact die de boodschap zullen versterken. In deze blog geven we u meer informatie over hoe Inthergroup een uitnodiging voor een beurs heeft vertaald naar een spring kubus.

De uitnodiging van Inthergroup

Op de kubus van Inthergroup is een transportband afgebeeld, omdat zij gespecialiseerd zijn in het automatiseringsoplossingen voor magazijnen. Daarnaast is er een QR code op de kubus verwerkt die leidt naar de productenpagina waar de verschillende transportbanden te zien zijn. Mocht de ontvanger vragen hebben kan er direct contact opgenomen worden via de contactgegevens die op de direct mailing vermeld staan. Op deze manier kan je de ontvanger dus direct aanzetten tot actie.

Spring kubus Inthergroup

De mogelijkheden van de spring kubus

Voor een opvallende en effectieve mailing is de spring kubus een geschikte vorm van direct mailing. Deze mailing bestaat namelijk uit een kaart die, bij het openen van de envelop, uit de envelop springt. Hiermee is meteen de aandacht van de ontvanger getrokken, waardoor er meer interesse is naar de boodschap van deze mailing. De spring kubus is te produceren in veel verschillende soorten en maten, waardoor het helemaal zal aansluiten bij uw boodschap. Zo kunt u bijvoorbeeld een eigen vorm laten ontwerpen, zoals NEP heeft gedaan. Hierdoor roept de direct mailing meteen herkenning op bij de doelgroep en zal de attentiewaarde nóg hoger zijn.

spring kubus Inthergroup

Ook een spring kubus inzetten om uw doelgroep uit te nodigen voor een evenement? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Het is ook mogelijk om de spring kubus in het echt te ervaren. Dit kan door een gratis sample box aan te vragen die wij naar u toe zullen sturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via contact@locomail.nl of  030 – 26 18 086.