Home » Alle originele direct mail » Pop up kubus » Out of the Box pennenhouder 100x100x100mm

Out of the Box pennenhouder 100x100x100mm

De Pop up Kubus als pennenhouder. Deze direct mail blijft gegerandeerd op het bureau van uw klant staan

De populaire Out of the Box pennenhouder is nu ook een slag groter te verkrijgen. Deze unieke mailing heeft het klassieke pop-up effect, maar kan gebruikt worden als pennenhouder. De kubus bevat zes vlakken die standaard full-colour bedrukt worden. Het ontwerp voor op de mailing bepaalt u. Aan de bovenzijde bevinden zich acht pengaten zodat de mailing na het eerste verrassingseffect nog steeds bruikbaar is. Alle zijdes van de kubus zijn 10mm bij 10 mm.

Met deze unieke mailing staan de ontvangers geheid versteld. Doordat de mailing ook als pennenhouder ingezet kan worden, is de kaart meteen duurzamer. Doordat de Pop up kaart ook op een andere manier ingezet kan worden, zal hij mogelijk langer blijven hangen bij de ontvanger. Zo laat uw bedrijf een blijvende indruk achter.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Envelop opties

Case Direct Mailing Out of the Box Pennenhouder Pooling Partners

Voor de envelop om de Out of the Box pennenhouden bieden we verschillende opties. De envelop kan blanco of full colour geleverd worden. Tevens is het mogelijk om een venster in de envelop te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om de envelop hersluitbaar te maken. Zo blijft het effect behouden.

Product details

Case Direct Mailing Out of the Box Pennenhouder Pooling Partners

Deze direct mailing heeft de afmetingen van 100x100x100mm. Daarmee wordt de envelop 100x200x5mm. De Out of the Box kaart is gemaakt van 280 grams mat vernis en weegt 42 grams. Aan de bovenzijde van de mailing zitten acht gaten waarin pennen bewaard kunnen worden.

Brief of Inlegkaartje

Case Direct Mailing Pop Up Kubus Inlegkaart

Heeft u niet genoeg ruimte op de Kubus en de envelop voor uw communicatieboodschap? Dan kunt u ervoor kiezen om een brief of inlegkaartje bij te voegen in de envelop. Deze kunnen enkel- en dubbelzijdig worden bedrukt.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Out of the Box. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.
Dat is afhankelijk van het formaat. De envelop is speciaal gemaakt voor de kubus. Het is wel mogelijk om inlegkaartje of een brief aan de envelop toe te voegen.
Kies voor een hersluitbare envelop, waar uw klanten de box in terug kunnen verpakken.
Zowel de box als envelop wordt geproduceerd op 300 grams, hoogwaardig, sulfaatkarton.
De box weegt tussen de 30-40 gram.

Succesvolle Out of the Box Direct Mailingen

Nodig uw doelgroep uit met het pop-up huisje
Case Huisje Laatst toegevoegd Out of the Box Pop-up Huisje

Nodig uw doelgroep uit met het pop-up huisje

Een opvallende direct mailing verstuur je met een pop-up huisje, want deze spring meteen in het oog bij de ontvanger....
Lees verder
Nodig uw doelgroep uit met een kleurrijke pop-up kubus
Case Laatst toegevoegd Out of the Box

Nodig uw doelgroep uit met een kleurrijke pop-up kubus

Een uitnodiging moet opvallen en er aantrekkelijk uit zien, om de ontvanger over te laten gaan op het lezen van...
Lees verder
Een unieke beursuitnodiging met de spring kubus
Case Laatst toegevoegd Out of the Box

Een unieke beursuitnodiging met de spring kubus

Wanneer je een standplaats op een beurs hebt, wil je vanzelfsprekend dat hier zoveel mogelijk mensen langs komen. Om mensen...
Lees verder
Opvallende productintroductie met een mega spring kubus
Case Laatst toegevoegd Out of the Box

Opvallende productintroductie met een mega spring kubus

Wanneer je een nieuw product gaat introduceren wil je vanzelfsprekend dat veel mensen hiervan op de hoogte worden gebracht. Een...
Lees verder
1 2 3 15