pop-up kubus De Viermaster

Een uitnodiging moet opvallen en er aantrekkelijk uit zien, om de ontvanger over te laten gaan op het lezen van de boodschap. Om zoveel mogelijk mensen uit de doelgroep te bereiken heeft de Scholengemeenschap de Viermaster gekozen om hier een pop-up kubus voor in te zetten. Alles over de kubus van de Viermaster en de mogelijkheden leest u in deze blog.

De kleurrijke direct mailing van de Viermaster

Openbare basisschool De Viermaster wilde hun personeel uitnodigen voor een studiedag. Deze uitnodiging is vertaald naar een kleurrijke pop-up kubus. Op de kubus is alle informatie zoals de datum, locatie en tijd van deze studiedag verwerkt. Om ervoor te zorgen dat de mailing niet direct in de prullenbak van de ontvanger beland is er gekozen pengaten in de kubus te verwerken. Op deze manier kan kubus een praktisch en mooi plekje krijgen op een bureau.

pop-up kubus De Viermaster

Alles over de pop-up kubus

De pop-up kubus is verkrijgbaar in allerlei formaten en vormen zoals bijvoorbeeld een huisje. Ook de pengaten zijn optioneel en kunnen vervangen worden door een pennenbak of een dichte kubus. Alle zes zijdes van de pop-up kubus zijn volledig te personaliseren naar wens. Zo is er meer dan genoeg ruimte voor uw boodschap in de vorm van tekst en/of beeld.

Ook voor de bijbehorende envelop zijn er veel mogelijkheden, zodat de mailing helemaal voldoet aan uw wensen. Zo kan de envelop zowel blanco als full colour geleverd worden en mét of zonder venster. Om het spring effect nogmaals te beleven kunt u ook kiezen voor een hersluitbare envelop.

pop-up kubus De Viermaster

Ook een out of the box inzetten om uw doelgroep uit te nodigen voor een bijeenkomst of evenement? Vraag dan een offerte aan. Wanneer u nog niet helemaal overtuigd bent kunt u een sample box aanvragen. U krijgt de mailing dan thuisgestuurd, zodat u deze in het echt kan ervaren. Bij vragen of opmerkingen staan wij voor u klaar via 030 – 26 18 086 of contact@locomail.nl.