kerstmailing eindejaarsmailing locomail

Kerst: een goed moment om uw collega’s of medewerkers eens te bedanken voor het afgelopen halfjaar of om ze fijne feestdagen te wensen. Dit kunt u doen met een e-mail of tijdens een borrel, maar hoe leuk is het om dit te doen via een originele direct mailing met een unieke twist. Denk hierbij aan een pop-up kubus met de kalender van 2022 erop of een muziekkaart met een kerstlied. In deze blog laten we een aantal mogelijkheden van een kerstmailing zien.

Een vooruitblik op 2022

Stuur een out of the box pop-up kubus naar uw collega’s of medewerker. U kunt hier een kalender van het jaar 2022 op plaatsen met bijvoorbeeld alle belangrijke data van uw bedrijf. De pop-up kubus is verkrijgbaar in veel verschillende formaten, vormen en zelfs ook met confetti! 

Driving home for Christmas

Breng uw collega’s, medewerkers of klanten in de sferen van kerst met een muziekkaart! Spreek een eigen boodschap in of verwerk kerstmuziek in de kaart. Wanneer de ontvanger de kaart opent, zal de boodschap direct beginnen met afspelen. Op deze manier wordt meteen de aandacht getrokken en zal iedereen de boodschap in zich opnemen.  

Muziekkaart Geluidskaart Kerst Direct Mailing

Kerstboom als eindejaarsmailing

Bij kerst hoort toch een kerstboom? Zorg dat iedereen deze op tijd in huis heeft met onze pop-up kerstboom! Door de opvallende vorm is de intentie van de direct mailing meteen duidelijk voor de ontvanger. Daarnaast is het een uniek product, omdat de kaart bij het openen van de envelop meteen eruit springt. De kerstmailing kan volledig worden gepersonaliseerd door het ontwerp en de boodschap.  

Pop up kaart kerst direct mailing locomail

Een eigen idee? Dat is ook zeker mogelijk! Samen kijken we naar alle mogelijkheden voor een kerstmailing voor uw bedrijf. Neem contact met ons op via contact@locobrands.nl of 030 – 26 18 086 en we helpen u graag verder. Ook kunt u een sample box of een offerte aanvragen voor de direct mail waar u interesse in heeft. Op deze manier kunt u een zo’n goed mogelijke keuze maken.