Case Direct Mailing Muziekkaart Albert Heijn

Afgelopen maart bestond Albert Heijn 10 jaar in België. In 2011 opende Albert Heijn het eerste filiaal in België op de Brasschaat en inmiddels telt België al zestig filialen. Om dit te vieren stuurde het bedrijf onze A5 muziek kaarten naar hun leveranciers. Bent u benieuwd naar deze kaarten en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? U leest het in deze blog.

Voorbeeld Voorkant Muziekkaart Albert Heijn België

Onze Muziekkaart met geluid is een bijzondere direct mailing. Hierbij worden namelijk niet alleen de ogen, maar ook de oren aangesproken. Door een extra zintuig aan te spreken, houdt u de aandacht van de ontvanger volledig vast. Albert Heijn koos voor onze A5 muziek kaarten. De buitenkant van de kaart bevat de blauwe huisstijlkleur van Albert Heijn. Deze kleur is voor iedereen herkenbaar. Dit is gecombineerd met het Albert Heijn lettertype en logo.

Op de voorkant van de kaart staat: ‘Hoera Albert Heijn België is 10 jaar!’. Op de buiten- en binnenkant zijn feestelijke ballonnen met confetti afgebeeld. Bij het openen van de kaart klinkt het vrolijke ‘Happy Birthday’. In de binnenkant van de muziekkaart staat de tekst: ‘Dat is niet alleen ons, maar ook jouw feestje. Zonder fantastische leveranciers zouden we geen succesverhaal schrijven. Daar ben jij één van, dus daarom: dankjewel en gefeliciteerd!’.

Voorbeeld Achterkant en Binnenkant Muziekkaart Albert Heijn België

Mogelijkheden geluidsfragment

Het belangrijkste onderdeel van de muziekkaarten is natuurlijk het geluid. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een bestaand geluid of voor een eigen opname. De eigen opname maakt het erg persoonlijk. Wilt u een bestaand geluid combineren met een eigen opname? Ook dat is mogelijk! Combineer bijvoorbeeld een muziekfragment met een boodschap. Wanneer u een bestaand geluidsfragment wilt, kunt u kiezen uit een grote database aan geluiden.

In de achterkant van de kaarten met geluid zitten zes speakergaten waar het geluid uit komt. De kaarten met geluid kunnen voor allerlei soorten gelegenheden ingezet worden. Denk aan een symposium of een bedrijfsfeest. De muziekkaart is naast A5-formaat ook in een vierkant formaat van 147×147 mm te verkrijgen. Naast de gewone geluidskaart hebben wij ook de Pop-up muziekkaart en de Drieluik muziekkaart.

Heeft u interesse gekregen in onze muziekkaarten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wilt u zich nog meer oriënteren op de verschillende direct mailing producten? Bestel dan vrijblijvend een Sample box.