Door gebruik te maken van de MoveCard laat Ahoy weten wat voor soort evenementen er plaats kunnen vinden in het evenementen gebouw. In de MoveCard laat Ahoy zien welke bedrijven het afgelopen jaar een evenement hebben gehouden in het gebouw. Elk kaartje in de MoveCard bevat een evenement dat afgelopen jaar heeft plaatsgevonden. In totaal staan er vier evenementen vermeld in de MoveCard. Deze opvallende mailing geeft de mogelijkheid om 9 aparte kaartjes te bedrukken, waardoor u veel informatie kwijt kunt op deze originele selfmailer, meer dan op andere direct mailing producten.

Hoe werkt deze originele selfmailer?

De MoveCard originele selfmailer werkt als volgt: de selfmailer wordt geopend en er staat een korte inleiding in. Aan de rechterkant kunt u het kaartje vastpakken en uit de envelop trekken. Hierdoor slaan de bladzijdes automatisch om en komt er steeds een nieuw kaartje te voorschijn. Dit gebeurt tot vier keer toe en zodra het hele kaartje uitgeschoven is kunt u ook nog informatie daar op kwijt. Op deze manier heeft u in totaal 11 vlakken op de MoveCard die u kunt laten bedrukken. Hierdoor hoeft u geen begeleidende brief bij de originele selfmailer mee te versturen. Ahoy heeft ervoor gekozen om vier evenementen te omschrijven en daarbij een afbeelding te plaatsen en hiermee de 9 kaartjes te bedrukken. Dit product wordt een selfmailer genoemd omdat de direct mail niet in een envelop hoeft. De adresgegevens worden op de mailer zelf verwerkt, en deze kan dan ook zonder envelop op de post.

Mogelijkheden voor de MoveCard

De MoveCard heeft veel verschillende mogelijkheden. U kunt hem versturen als uitnodiging voor een beurs, als eindejaarsmailing of nieuwjaarsmailing, om informatie op te verschaffen en om mensen op de hoogte te stellen van dat er bijvoorbeeld weer een nieuw evenement aan komt waarvoor mensen zich moeten aanmelden. Heeft u binnenkort een originele direct mail nodig voor uw bedrijf, dan is de MoveCard misschien ook wel het direct mailing product voor u. Wilt u meer informatie over de MoveCard, neem dan contact met ons op. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.