Case Direct Mailing Flicker Book Corporate Mailing EyeOn

De Movecard, als corporate mailing, heeft een bijzonder effect. Wanneer je het lipje uitschuift, slaan de bladzijden vanzelf om. Dit geeft de mogelijkheid om veel informatie over te brengen. Hierin onderscheidt het zich van andere soorten direct mail. Zo heeft EyeOn de kaart gebruikt voor hun evenement: ‘EyeOn Inspiration Day’. Op de voorkant wordt de focus gelegd op de praktische informatie zoals de datum. Dit evenement is bedoeld voor mensen die werken bij leidende internationale organisaties. Tijdens dit evenement kunnen ze kennis maken en ideeën delen over de laatste trends en ontwikkelingen. Wanneer je de corporate mailing opent, wordt er meer informatie gegeven over het evenement. Dit alles is geheel in stijl van hun eigen huisstijl.

Waarom kiezen voor deze corporate mailing

Bij een corporate mailing draait het om het verspreiden van een boodschap op een bijzondere manier. Wanneer je hiervoor kiest, val je direct op en wordt de mededeling niet gauw vergeten. Om die redenen heeft EyeOn gekozen voor de Movecard. Het geeft een unieke toevoeging aan de uitnodiging waardoor deze er echt uitspringt. Deze variant van creatief drukwerk kan worden gebruikt voor diverse marketing-en communicatie uitingen. Nog een voordeel van de kaart is het compacte formaat, de afmeting hiervan is namelijk 9 cm bij 18 cm. Daarnaast weegt het tussen de 20-50 gram wat een voordeel is voor de verzendkosten.

Movecard corporate mailing EyeOn

Deze direct mailing is een originele manier om je informatie over te brengen. Het effect van het kaartje zal de ontvanger verrassen waardoor zijn aandacht direct wordt versterkt. De Movecard heeft ruimte voor 9 dubbelzijdige pagina’s die full colour kunnen worden bedrukt. Dit biedt de mogelijkheid om veel tekst kwijt te kunnen. EyeOn gebruikt deze corporate mailing om het doel van dit evenement toe te lichten en de activiteiten en onderwerpen komen aanbod. De lezer krijgt hierdoor een goede impressie van wat ze kunnen verwachten. Daarnaast worden alle ontvangers verzocht om hun aanwezigheid te bevestigen op de website. Voor meer informatie wordt verwezen naar hun website of kan je een mailtje sturen. Ten slotte staat op de laatste pagina van de Movecard een overzicht van alle deelnemers van de Planning Inspiration Day.