Case Direct Mailing MoveCard

Studio21 biedt een locatie aan, met grote ruimtes, waar bedrijven terecht kunnen voor congressen, zakelijke bijeenkomsten, productpresentaties  en beurzen.  Om klanten te informeren over hun grenzeloze mogelijkheden heeft het bedrijf gekozen om de MoveCard te gebruiken.

De MoveCard wordt ingezet als een brochure. Deze opvallende selfmailer  bestaat uit negen pagina’s en elk van deze pagina’s worden voorzien van diverse afbeeldingen die de ruimtes en inrichtingen weergeven. De MoveCard is van binnen en buiten full colour bedrukt in hun eigen ontwerp.

Waarom heeft studio 21 gekozen voor een MoveCard?

Van buitenaf een gewone MoveCard, maar de binnenzijde zit vol met verrassing. Aan de binnenzijde is namelijk niet alleen voorzien van een pakkend boodschap en mooie vormgeving maar aan de zijkant van de Card steekt ook nog een kaartje uit. Wanneer er hieraan wordt getrokken slaan er negen dubbelzijdige geprinte pagina’s automatisch om. Dit trekt meteen de aandacht en zorgt ervoor dat klanten de pagina’s gaan lezen zoals bij een boek.

Wellicht is de MoveCard, de originele mailing, waar u naar op zoek bent. Lees op de productpagina alles tot in detail over deze kaart.

Ga naar pagina direct mail movecard