Case Direct Mailing Movecard Selfmailer Nobel Biocare

Nobel Biocare, marktleiding op het gebied van innovatieve implantaten en tandheelkundige behandelingen, heeft gekozen voor de Movecard om nieuwe implantaten en kronen onder de aandacht te brengen. Deze nieuwe manier van het plaatsen van implantaten heeft verschillende voordelen en deze worden dan ook uiteengezet in de negen full colour bedrukte pagina’s binnen in de MoveCard. Maar de Movecard geproduceerd voor Nobel Biocare is niet alleen maar informatief! Op de achterzijde van deze ludieke mail is ook een persoonlijke uitnodiging te vinden voor het Launch Event. Als deze direct mail niet multifunctioneel is?!

Movecard een multifunctionele direct mail

De Movecard ziet er wellicht iets gewoner uit dan andere direct mail producten, maar de veelzijdigheid van deze direct mail zal u verrassen. De Movecard hanteert een ludiek verrassingseffect en zorgt hierdoor net als onze andere direct mail producten voor een blijvende herinnering. Wanneer er aan het lipje wordt getrokken, slaan de negen full colour bedrukte pagina’s automatisch om. De Movecard vertelt een verhaal, uw verhaal. Op de verschillende pagina’s kan genoeg informatie en afbeeldingen tentoon worden gesteld. Daarnaast heeft de Movecard nog een ander voordeel: deze direct mail is namelijk een selfmailer. Dit wil zeggen dat u enorm kunt besparen op de portokosten! De Movecard kan helemaal worden ingericht naar uw boodschap. Gebruik bijvoorbeeld uw huisstijl en logo, en maak de Movecard helemaal eigen.

Is de Movecard geschikt voor uw mailing?

Wilt u op een originele manier uw doelgroep bereiken? En bent u de standaard brochures en mailing producten zat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kijk wat de Movecard of één van onze andere direct mail  producten voor uw direct marketing campagne kan betekenen. Vraag een gratis sample en/of een vrijblijvende offerte aan via onze website of neem contact op met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle direct mail op te zetten.