Custom Mailing voor KLM

Op 7 oktober 2019 bestaat KLM 100 jaar! Precies 100 dagen voor haar 100-jarige bestaan begon KLM de festiviteiten voor deze bijzondere gelegenheid. Op 7 oktober zal KLM de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld worden die al honderd jaar onder de oorspronkelijke naam vliegt.

Luxe verzendoosje voor KLM

In april zijn wij door KLM gevraagd om een mailing te ontwikkelen voor deze bijzondere gelegenheid. In deze case leest u meer over de tot stand koming van deze, voor ons, unieke opdracht.

Voor KLM is een luxe verzenddoosje ontwikkelt volledig in de style van het 100-jarig bestaan. In het doosje vinden de ontvangers een keycord, de speciaal voor het jubileum ontworpen KLM100 speld en meer informatie over belangrijke ‘save the dates’ omtrent de feestelijke gelegenheid. Het doosje werd in een oplage van 49.000 stuks naar het huidige personeel en gepensioneerden verzonden.

Bent u voor een bijzondere gelegenheid ook op zoek naar een custom mailing? Onze medewerkers denken in mogelijkheden, bij ons is bijna alles mogelijk! Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden omtrent de ontwikkeling voor uw eigen unieke mailing! LocoMail levert al vanaf 50 stuks. Een passende mailing is daarom niet alleen mogelijk voor iconische bedrijven als KLM maar ook voor kleine ondernemers!

custom-luxe-verzenddoosje-klm
LocoMail is al ruim 12 jaar een ontwikkelaar en producent van opvallende direct mail. De creatieve oplossingen van LocoMail kenmerken zich door het unieke verrassingseffect. Door te kiezen voor een opvallende mailing valt u gegarandeerd op bij uw klant.