Case Direct Mailing Eindejaarsmailing Muziekdoos Bernafon

Bernafon, een internationaal hoorzorgbedrijf met hoogwaardige hooroplossingen, was eind 2020 op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor hun leveranciers. Ons Brievenbusdoosje + met geluid klonk hun als muziek in de oren, dus hebben wij deze volledig op maat gemaakt voor hen. Hieronder leest u hoe wij dit eindejaarsgeschenk voor hen hebben vormgegeven en wat de mogelijkheden van dit direct mail product zijn.

case-bernafon-muziekdoos-dicht

Bernafon wilde hun leveranciers graag verrassen met muziek. In ons Brievenbusdoosje + met geluid zit een geluids-chip verwerkt, dus dit was het perfecte direct mail product. Het bedrijf koos ervoor om een cover van ‘Happy new year’ in de chip te laten verwerken. Zodra de ontvangers het doosje opendeden, begon het nummer te spelen. Wat betreft het brongeluid zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt niet alleen kiezen voor een bestaand geluidsfragment, maar kunt ook zelf een geluidsopname maken. Zo maakt u het extra persoonlijk. Op de geluids-chip is ruimte voor een brongeluid van maximaal van 60 seconden. Hierbij geldt: hoe korter de duur van het brongeluid, hoe beter de kwaliteit van het geluid.

Een ander pluspunt van het Brievenbusdoosje + met geluid is dat er ruimte is in het doosje voor een gadget. In het doosje van Bernafon zat bijvoorbeeld een tentkalender, maar er zijn allerlei opties voor de inhoud. Tevens is het Brievenbusdoosje + met geluid in full colour te bedrukken. Al met al is dit direct mail product echt een cadeautje om te ontvangen. Een mooi tastbaar product dat de ontvanger zal verrassen. Het product is compleet naar wens in te vullen.

case-bernafon-muziekdoos-open

Het Brievenbusdoosje + is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo produceren wij dit product bijvoorbeeld ook in combinatie met onze Mini Pop-up Kubus of met magneet. Het Brievenbusdoosje + is zeer geschikt als u een direct mail product zoekt om een gadget in te verwerken.

Heeft u na het lezen van deze blog interesse gekregen in het Brievenbusdoosje + met geluid? Vraag dan gratis een offerte of sample box aan. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.