Brievenbusdoosje + met geluid

Bij het Brievenbusdoosje + met geluid kunt u niet alleen gebruikmaken van tekst maar ook van geluid. In de klep zit namelijk een geluids-chip verwerkt. De toepassing van geluid geeft net weer een andere beleving bij de ontvanger. Wanneer je het brievenbusdoosje opent wordt het geluidsfragment afgespeeld. De verzendverpakking kan helemaal volgens uw eigen huisstijl opgemaakt worden. Het voordeel van dit product is dat u door de toepassing van geluid nog meer kunt vertellen. Op de binnenkant van de klep kunt u eventueel een boodschap neerzetten. Ook kunt u een product of gadget in het doosje stoppen. De afmetingen van de buitenkant van het doosje op de foto zijn 24×19,4×2,8 cm (lxbxh). De klep van het doosje is 1 cm dik en valt tussen de randen van het doosje.

Bent u overtuigd van het Brievenbusdoosje + met geluid? Dan kunt u gratis een sample pakket aanvragen. Tevens kunt u gratis een offerte aanvragen wanneer u overtuigd bent dat dit de perfecte mailing is voor uw boodschap.

Sample pakket opvallende mailing

Geluid

Brievenbusdoosje + met geluid

Het geluid van dit brievenbusdoosje werkt op een trigger. Wanneer de ontvanger het doosje opent wordt het geluidsfragment afgespeeld. Het fragment heeft een maximale duur van 60 seconden en u kunt dit zelf aanleveren.

Afwijkende formaten

Brievenbusdoosje + met geluid

Wij kunnen het brievenbusdoosje in elk gewenst formaat maken, zodat deze bijpassend wordt voor de inhoud. Heeft u advies nodig over het formaat of een ander aspect? Wij kunnen altijd met u meedenken.

Extra mogelijkheden

Brievenbusdoosje + met geluid

Bij het brievenbusdoosje kunt u kiezen voor twee extra mogelijkheden. De eerste is een magneetsluiting in de klep van het brievenbusdoosje. De tweede is het laten sealen van het product voor postverzending.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen. 

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Succesvolle Brievenbusdoosje + cases

Bernafon stuurt Brievenbusdoosje + met geluid als eindejaarsgeschenk
Brievenbusdoosje + Case Cases Laatst toegevoegd

Bernafon stuurt Brievenbusdoosje + met geluid als eindejaarsgeschenk

Bernafon, een internationaal hoorzorgbedrijf met hoogwaardige hooroplossingen, was eind 2020 op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor hun leveranciers. Ons Brievenbusdoosje...
Read More
Custom made brievenbusdoosje voor KLM
Brievenbusdoosje + Case Cases Laatst toegevoegd

Custom made brievenbusdoosje voor KLM

Een bijzonder custom made Brievenbusdoosje voor een jubileum: gemaakt voor de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM Royal Dutch Airlines). Op 7...
Read More