Direct Mail Mailing XXL Hosting Brievenbusdoosje+

XXL Hosting is al meer dan 20 jaar actief op de hostingmarkt. Ze beheren meer dan 30.000 websites en hebben online al veel klanten zien groeien. Zij wilden graag potentiële klanten benaderen om hen te informeren over XXL Hosting en haar diensten. Het Brievenbusdoosje + bleek hier het perfecte middel voor te zijn.  

Case XXL Hosting 

In het gesealde brievenbusdoosje+ zit onder andere een hotelpasje met een QR code. Het hotelpasje staat symbool voor het ‘’online hotel’’ waar XXL Hosting gastheer van is. Zo kan je op gebruik maken van een originele woordkeuze of slogan om de aandacht van de ontvanger te trekken en de merkbeleving te versterken. Door de QR code op het pasje te scannen kan de ontvanger op een laagdrempelige manier naar de website van XXL Hosting. Naast de code zit er ook een kaartje in het doosje met meer informatie over het bedrijf.  

Mogelijkheden Brievenbusdoosje + 

Een brievenbusdoosje+ helemaal naar wens samen te stellen. Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei formaten en sluitingen van het doosje. Daarnaast kunt u zelf de inhoud van het doosje bepalen, zoals een kaart of een kleine attentie. De direct mailing heeft geen envelop nodig, omdat het volledig geseald is. Hierdoor blijft het doosje goed dichtzitten en raakt het niet beschadigd tijdens de verzending. Op de verpakking kan een losse adresdrager worden geplakt, zodat dit niet verwerkt hoeft te worden op het doosje zelf.  

Heeft u interesse in een brievenbusdoosje+ voor uw bedrijf? Bekijk hier alle mogelijkheden. Mocht u de direct mailing graag in het echt willen zien, is het mogelijk om een sample box toegestuurd te krijgen. Op deze manier kunt u een zo’n goed mogelijke keuze maken. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte van al onze direct mailingen aan te vragen. Wij gaan graag voor u aan de slag!