Custom made direct mailing kerstmailing PF Concept

PF Concept is één van de grootste partijen in Europa als het gaat om relatiegeschenken. Om deze reden is kerst dus een periode van drukte in verband met de toenemende vraag aan kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Om hun klanten op de hoogte te stellen van het nieuwe kerstassortiment hebben zij in samenwerking met Locomail een custom made direct mailing ontwikkeld. In deze blog lees je alles over het effect van deze mailing en de andere mogelijkheden rondom kerst- en eindejaarsmailingen.

PF Concept

PF Concept kwam met het idee om een custom made direct mailing te maken in de vorm van een LP hoes. De direct mailing van PF Concept werd opgestuurd naar ongeveer 6000 klanten in Europa. Het was van belang om de aankondiging zo goed mogelijk over te brengen bij de doelgroep.  De unieke kaart in combinatie met interactieve elementen zal de boodschap effectief overgebracht worden. De aandacht van de ontvanger wordt namelijk meteen getrokken én vastgehouden. Ook zitten er  interactieve elementen in deze direct mailing, zoals een Spotify code die de ontvanger kan scannen. Na het scannen komt deze persoon terecht op een door u gekozen afspeellijst. Daarnaast zit er ook een kaart in de vorm van een LP in de hoes die te ontvanger er zelf uit kan halen. Door deze handeling zal de aandacht langer op deze kaart worden gevestigd.

Ook een eigen idee voor een custom made direct mailing? Realiseer samen met ons een unieke en opvallende mailing met een verrassingseffect, zodat uw mailing een aantoonbaar hoog respons zal krijgen.

Kerst- en eindejaarsmailingen

Naast de custom made direct mailing bieden wij nog veel meer kerst- en eindejaarsmailingen aan. Denk hierbij aan een muziek kaart met kerstmuziek of een out of the box kaart met confetti. Benieuwd naar ons hele kerstassortiment? Bekijk hier het volledige overzicht. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte of een sample box aan te vragen.