• Out of the Box direct mail

Ontdek al onze verschillende Pop up Mailings

De Pop-up Kubus is een effectieve direct mailing waarmee u uw doelgroep op een originele manier kunt bereiken.  De Pop-up Kubus, ook bekend als de Out of the Box Card is een opvallende Pop-up mailing waarmee u uw doelgroep op een positieve manier kan verrassen.  Door onder andere het unieke verrassingseffect en de productmogelijkheden is de Pop-up Kubus een interessante direct mail om te versturen. LocoMail kan u diverse varianten aanbieden van de Pop-up Kubus: vierkant (o.a. 90x90x90mm), rechthoekig (o.a. 80x80x110mm), Diamantkaart en het Huisje. Er zijn ook Pop-up mailingen met pengaten beschikbaar. Door onder andere een minimale oplage van 20 stuks te hanteren en een snelle levertijd, willen wij het voor iedereen mogelijk maken om een opvallende mailing en springkubus te versturen.

Bekijk hieronder ons volledige assortiment en vindt uw Pop Up Kubus!

Interesse in een van onze Pop Up Kubus direct mail producten? Hieronder vindt u ons complete assortiment. Op de pagina van het gekozen product kunt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen, of een demopakket. Laat u overtuigen door onze bijzondere mailings!

Pop-up Kubus 100x100x100mm

Grote variant van de Pop-up Kubus

Een Pop-up met genoeg informatieruimte: de Pop-up Kubus van 100mm. Ook bij deze grote DM kunnen alle zijdes full colour worden bedrukt.

ga naar de pagina Pop up Kubus 10x10

Pop-up Kubus 90x90x90mm

De Pop up-Kubus in het formaat 9x9

De bestseller van LocoMail: de Pop-up Kubus in het formaat 90x90x90mm.  Deze vierkante Pop-up Kubus kan bedrukt worden aan alle 6 zijdes. 

ga naar de pagina movecard

Kubus pennenhouder 90x90x90mm

De Pop-up Kubus pennenhouders met maar liefst acht gaten

Deze Pop-up Kubus biedt u en uw klant een meerwaarde: deze is namelijk te gebruiken als pennenhouder.

ga naar de pagina movecard

Pop-up Kubus 80x80x150mm

Rechthoekige Out of the Box

Een rechthoekige Pop-up kubus die zich perfect leent voor langwerpige vormen. Deze kaart wordt standaard aangeboden met envelop.

Ga naar de pagina Pop up Kubus 80x80x150mm

Pop-up Kubus 80x80x110mm

De rechthoekige Pop-up Kubus in het formaat 80x80x110mm

Naast de vierkante variant, bieden wij ook een rechthoekige variant aan van de Pop-up Kubus in het formaat 80 bij 110 millimeter.

ga naar de pagina movecard

Pop-up Kubus 150x150x150mm

Afbeelding Klapkubus

Het best verkochte product van LocoMail in de grootste variant: de Pop-up Kubus van 150mm. Een knaller van een DM om uw klant te verrassen.

ga naar de pagina movecard

Pop-up mailing Diamantkaart

De Pop-up Kubus in de vorm van een diamant

Een Pop-up met een opvallende uiterlijk is de Hexagoon. Ideaal om een hele gave visuele weergave op te maken.

ga naar de pagina movecard

Diamantkaart pennenhouder

De Pop-up Kubus Hexagoon pennenhouders met maar liefst acht gaten

Een opvallende vorm van de Pop-up Kubus met een meerwaarde: deze is namelijk te gebruiken als pennenhouder.

ga naar de pagina movecard

Pop-up Huisje

De Pop-up Kubus in de vorm van een Huisje

Stuur een opvallend Huisje als verhuisbericht, opening nieuw filiaal of voor een promotionele actie. 

ga naar de pagina movecard

Mini Springkubus

Mini Springkubus direct mail

Deze drie Mini Springkubusjes zijn compleet vorm te geven in uw huisstijl, en in te zetten als direct mail of als originele give-away.

ga naar de pagina mini springkubus

Piramide Pop-up

Piramide Pop-up overzicht direct mail

Een Pop-up direct mail in piramide vorm. Een originele direct mail met een unieke vorm en een hoge attentiewaarde.

ga naar de pagina Piramide Pop up

Pennenhouder 100x100x100mm

 Pennenhouder 100x100x100mm

Een Pop-up direct mail van 100x100x100mm die zich transformeert tot pennenhouder. Deze kaart heeft ruimte voor 8 pennen.

ga naar de pagina Piramide Pop up

Pennenhouder 80x80x150mm

Pop-up Pennenhouder 80x80x150

Deze opvallende Pop-up Pennenhouder is ideaal voor uw naamsbekendheid. Een multifunctioneel product met een hoge attentiewaarde.

ga naar de pagina mini springkubus

Pennenbak Hexagoon

Hexagoon Pennenbak

Een Pennenbak waar de ontvanger nog lang plezier van zal hebben. Plat in de envelop, volumineus na het openen ervan.

ga naar de pagina Pennenbak Hexagoon

Twisty Box

Twisty Box

Draai deze kaart zelf tot een kubus! De platte envelop laat de ontvanger denken een ‘gewone’ platte kaart te ontvangen. Niets is minder waar.

ga naar de pagina Twisty Box

Mogelijkheden Pop up Kubus

De Pop up Kubus, springkubus en de andere Pop up mailingen bieden u veel mogelijkheden. Het design van zowel de direct mailing als envelop kunt u helemaal vormgeven in uw huisstijl. Het is ook mogelijk om een design te laten maken die aansluit bij uw wensen, mocht u niet de middelen hebben om dit te realiseren. Maak uw direct mail nog persoonlijker door de springkubus en/of envelop te personaliseren met bijvoorbeeld de naam van uw klant of relatie. Zeker een punt om te overwegen aangezien een persoonlijke benadering op een direct mailing gewaardeerd wordt. Als de zes grote vlakken van de Kubus niet genoeg zijn om uw informatie te verstrekken, dan kunt u er ook voor kiezen om een extra inlegkaartje in de envelop te verpakken en/of de envelop dubbelzijdig te bedrukken.

Direct mail voorbeelden Pop up kubus

Uitgelichte Afbeelding Uitgelichte_afbeelding Mini Pop-up Direct Mail Voorbeeld

Mini Pop-up Direct Mail Voorbeeld Eventivation

Speciale gebeurtenissen vragen om een special aanpak en de Mini Pop-up direct mail is een goed voorbeeld van een mailing die daar op inspeelt. De kaart heeft bijvoorbeeld een fijn formaat en werkt heel verrassend doordat er niet één, niet twee, maar vier kleine kubusjes uit de Mini Ou
Read More
Out of the Box cadeauverpakkingLa Môme Bijou voorbeeld

Out of the Box cadeauverpakking: een speciale verpakking

Een speciaal merk vraagt om een speciale aanpak. Daarom kwam La Môme Bijou bij LocoMail voor een unieke cadeauverpakking voor hun handgemaakte armbandjes. Uiteindelijk is deze geproduceerd in de vorm van een Out of the Box cadeauverpakking die volledig is aangepast aan de huisstijl va
Read More
Out of the Box direct mail voorbeeld

Pop up direct mailing voorbeeld Arval

Op 3 oktober 2017 hield Arval, bekend als auto leasemaatschappij, een evenement over de toekomst in mobiliteit. Arval is opgericht in 1989 en is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. De mobiliteit van haar klanten bevorderen is het doel van Arval. Het klantev
Read More

Nieuw formaat Pop-up huisje in Chalet-vorm

De Bergjes is de grootste aanbieder op het gebied van chalets en stacaravans in Europa. De Bergjes sturen deze Chalet Pop-up huisjes naar hun klanten toe die een aankoop hebben gedaan. De Pop up huisjes worden verstuurd op het moment dat de chalet geleverd is als een ludieke manier om
Read More