Spring kubus aankondiging

Bij een direct mailing is het belangrijk dat de boodschap goed overkomt bij de ontvanger. Dit lijkt eenvoudig, maar in de praktijk blijkt dit niet zo te zijn. Het is daarom goed na te denken over de soort direct mailing. Het moet namelijk meteen de aandacht trekken en aantrekkelijk genoeg zijn voor de ontvanger om de inhoud te lezen. Staatsloterij heeft dit goed aangepakt door een spring kubus in te zetten als aankondiging. Hoe? Dat lees je in deze blog!

De aankondiging van Staatsloterij

Om een opvallende aankondiging te maken heeft Staatsloterij gekozen om dit met een spring kubus te doen. Deze kubus springt namelijk direct in het oog van de ontvanger en is zo niet te missen. De spring kubussen zijn verstuurd naar allerlei retailers die de oudejaarsloten verkochten. De boodschap van deze direct mailing is de vooraankondiging van de Oudejaarstrekking. Daarnaast staat er extra informatie op voor de verkopende partijen.

Het ontwerp van de spring kubus is in de vorm van een huisje, omdat de direct mailing naar winkels is verstuurd. Op de zijkant van de kubus staat groot ‘’HOOFDPRIJS 30 MILJOEN’’, zodat er meteen duidelijk is wat er gewonnen kan worden met een Oudejaars lot.

Spring kubus aankondiging

Alles over de spring kubus

De spring kubus is één van de meest opvallende mailingen, omdat er een onverwacht effect plaatsvindt. In het geval van de Staatsloterij is er gekozen om de kubus in de vorm van een huis te doen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u ook kiezen voor een spring kubus in de vorm van een diamant of een piramide. Naast de vorm zijn er nog andere opties waar u aan kan denken zoals het toevoegen van pennengaten, zodat de ontvanger hem op zijn of haar bureau kan neerzetten. Ook is de spring kubus verkrijgbaar in een extra groot formaat (150x150x150mm). Deze mega spring kubus biedt meer dan genoeg ruimte voor al uw informatie.

Spring kubus aankondiging

Interesse in een spring kubus? Vraag dan een gratis sample box of een offerte aan. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar de perfecte spring kubus. Zo kunt u contact opnemen via 030 – 26 18 086 of contact@locomail.nl.