Case Direct Mailing Pop Up Spring Kubus Tec GRITT Logi-technic

Onze Pop-up springkubus is perfect voor wanneer u iets wilt vieren binnen uw bedrijf. De omhoog springende confetti geeft dit direct mail product namelijk een feestelijk effect. De drie bedrijven Tec, GRITT en Logi-technic kozen dit product voor hun feestelijke boodschap. In deze blog leest u hoe we de kubussen hebben vormgegeven.

pop_up_springkubus_direct_mail_locomail

De Pop-up springkubus (ook wel Out of the Box Card genoemd) is één van onze populairste direct mail producten, en dat is niet voor niks. Het verrassingseffect zorgt ervoor dat de ontvanger de volledige aandacht heeft en dat de boodschap blijft hangen. Hiermee bereikt u de doelgroep op een originele manier.

De drie bedrijven kozen voor de Pop-up springkubus van 90x90x90mm. Op de kubussen stonden een aantal originele teksten. Op de envelop van de kubussen stond bijvoorbeeld: Let’s celebrate with a bang. This is where the fun starts. En bij de scheurstrip: Rip for fun. Op de kubus zelf stond: BANG. Hip hip hooray. Happy birthday. Cheers to another year! From your friends at Tec. De kubussen waren oranje, paars en groen, volgens de huisstijlen van de bedrijven.

pop_up_springkubus_direct_mail_locomail

De Pop-up kubus is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Van 90x90x90mm tot 150x150x150mm. Daarnaast hebben we ook nog bijzondere vormen zoals de Pop-up Diamantkaart, het Pop-up Huisje en de Piramide pop-up. Ga naar onze Out of the Box Card overzichtspagina om alle soorten te bekijken.

De Pop-up kubus wordt geleverd met een envelop. Deze is cruciaal voor het speciale spring-effect. Wilt u de envelop ook laten bedrukken zodat het plaatje compleet is? Dit kan tegen een meerprijs. Een voordeel hiervan is dat u meer ruimte heeft voor uw boodschap. Eventueel kan er ook nog een enkel- of dubbelzijdig inlegkaartje bijgedaan worden.

pop_up_springkubus_direct_mail_locomail

Heeft u zelf een idee voor de Pop-up cube of een andere bijzondere direct mail? Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee voor een uniek concept. Ook kunt u vrijblijvend een offerte of sample box aanvragen.