Case Direct Mailing Pop Up Box Pennenbak Tabloo

Tabloo, een bezoekers- en ontmoetingscentrum in Antwerpen, stuurde onze Pop-up box met pengaten om scholen te informeren. In deze case vertellen we welke keuzes zij hebben gemaakt voor deze direct mailing en wat de mogelijkheden hiervan zijn.

pop-up-box-pengaten-direct-mail-locomail

In de zomer van 2021 sluit Isotopolis zijn deuren. Daarvoor in de plaats komt Tabloo, het nieuwe bezoekerscentrum over radioactiviteit en radioactief afval. Omdat dit centrum een interessante plek is voor klassenuitjes, stuurde Tabloo onze Pop-up box naar scholen. Het doel was hen te informeren over het nieuwe bezoekers- en ontmoetingscentrum. De Pop-up box is een envelop met een kaart die bij het openen van de envelop vervormt tot een kubus en omhoog springt. Het omhoog springen van de kubus zorgt voor een verrassingseffect en houdt de aandacht volledige vast bij dit direct mail product.

Tabloo koos voor onze Pop-up box met pengaten. Dit is een kubus met zes vlakken van 9 x 9 centimeter, waarvan het bovenste vlak acht pengaten bevat. Deze direct mail kan gebruikt worden als pennenhouder en is dus multifunctioneel! In de envelop van Tabloo zat naast de kubus ook een brief met informatie over Tabloo en hun expo. Behalve een brief kunt u ook kiezen voor een inlegkaartje. Tabloo koos voor de kleuren paars en blauw en een geometrisch patroon. Drie zijden waren gevuld met tekst en één zijde met een afbeelding van het bezoekerscentrum.

pop-up-box-pengaten-direct-mail-locomail

Mogelijkheden Pop-up box

De kubus pennenhouder hebben wij in verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld als hexagoon pennenbak of met een kalender. Naast de spring Pop-up pennenhouder hebben wij nog een hele hoop andere Pop-up kubussen. Zo hebben wij kubussen met confetti, maar ook kubussen in allerlei verschillende maten en vormen. Denk aan een diamant, huisje of piramide. Voor elke gelegenheid is een passende vorm te vinden!

Dit direct mail product wordt geleverd met een envelop met scheurstrip, een scheurstrip, en een venster of hersluitbare envelop. Zonder onze speciale envelop kan het Pop-up effect niet bereikt worden. Eventueel kunt u de envelop in dezelfde stijl als de kubus laten bedrukken. Hiermee maakt u het plaatje compleet!

Heeft u interesse gekregen in onze spring Pop-up en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor wie zich nog meer wil oriënteren op onze direct mail producten hebben wij een speciale sample box.