Home » Alle originele direct mail » Pop up kubus » Pennenhouder Kalender: Out of the Box

Pennenhouder Kalender: Out of the Box

Out of the Box 9x9 pennenhouder kalender

Een populair formaat van de Pop up Kubus is de vierkante Pop up mailing Out of the Box Card. Naast dat deze ook beschikbaar is als pennenhouder is deze nu ook beschikbaar als Pennenhouder Kalender. Deze originele direct mailing bestaat uit zes vlakken van 9×9 cm. Het bovenste vlak beschikt over pennengaten. Alle zijdes, inclusief die met pennengaten, worden standaard full colour bedrukt met uw eigen ontwerp. In dit geval wordt de kalender bedrukt in uw eigen ontwerp. Het voordeel aan de Pennenhouder Kalender is dat deze het hele jaar door gebruikt kan worden. Wanneer de kubus eenmaal uit de kaart is gesprongen kan deze op het bureau of op een plek naar wens gezet worden. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf constant zichtbaar is. Het verrassingseffect van die vierkante Out of the Box pennenhouder kalender zorgt voor een hoge attentiewaarde en door het gebruik ervan is deze direct mailing multifunctioneel.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

Envelop opties

Case Direct Mailing Out of the Box Kalender Kubus

Voor de envelop om de Out of the Box pennenhouder kalender bieden we verschillende opties. De envelop kan blanco of full colour geleverd worden. Tevens is het mogelijk om een venster in de envelop te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om de envelop hersluitbaar te maken. Zo blijft het effect behouden.

Kalender

Case Direct Mailing Out of the Box Kalender Kubus

Deze direct mailing heeft de afmetingen van 90x90x90mm. De Pennenhouder Kalender is multifunctioneel door de kalender en kan in elk ontwerp gemaakt worden. De Out of the Box kaart is gemaakt van 280 grams mat vernis en weegt 30-40 gram.

Pengaten

Case Direct Mailing Out of the Box Kubus Pennenhouder

Aan de bovenzijde van de mailing zitten acht gaten waarin pennen bewaard kunnen worden. De opdruk hiervan kan in uw eigen ontwerp gemaakt worden. Heeft u niet genoeg ruimte op de Kubus en de envelop voor uw communicatieboodschap? Dan kunt u ervoor kiezen om een brief of inlegkaartje bij te voegen in de envelop.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Out of the Box. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.
Dat is afhankelijk van het formaat. De envelop is speciaal gemaakt voor de kubus. Het is wel mogelijk om inlegkaartje of een brief aan de envelop toe te voegen.
Kies voor een hersluitbare envelop, waar uw klanten de box in terug kunnen verpakken.
Zowel de box als envelop wordt geproduceerd op 300 grams, hoogwaardig, sulfaatkarton.
De box weegt tussen de 30-40 gram.

Succesvolle Pop-up Direct Mail producten

Nodig uw doelgroep uit met het pop-up huisje
Case Huisje Laatst toegevoegd Out of the Box Pop-up Huisje

Nodig uw doelgroep uit met het pop-up huisje

Een opvallende direct mailing verstuur je met een pop-up huisje, want deze spring meteen in het oog bij de ontvanger....
Lees verder
Nodig uw doelgroep uit met een kleurrijke pop-up kubus
Case Laatst toegevoegd Out of the Box

Nodig uw doelgroep uit met een kleurrijke pop-up kubus

Een uitnodiging moet opvallen en er aantrekkelijk uit zien, om de ontvanger over te laten gaan op het lezen van...
Lees verder
Een unieke beursuitnodiging met de spring kubus
Case Laatst toegevoegd Out of the Box

Een unieke beursuitnodiging met de spring kubus

Wanneer je een standplaats op een beurs hebt, wil je vanzelfsprekend dat hier zoveel mogelijk mensen langs komen. Om mensen...
Lees verder
Opvallende productintroductie met een mega spring kubus
Case Laatst toegevoegd Out of the Box

Opvallende productintroductie met een mega spring kubus

Wanneer je een nieuw product gaat introduceren wil je vanzelfsprekend dat veel mensen hiervan op de hoogte worden gebracht. Een...
Lees verder
1 2 3 15