Case Direct Mailing Spring Kubus Raedelijn

Raedelijn heeft de Out of The Box spring kubus als direct mail gebruikt. Raedelijn heeft ervoor gekozen om de spring kubus direct mail te gebruiken om informatie over wie ze zijn over te brengen aan de ontvanger. Daarnaast vertellen ze ook wat ze doen en waar ze voor staan. De Spring kubus direct mail is natuurlijk ook te gebruiken voor andere (communicatie) doeleinden. Een voorbeeld daarvan is het introduceren van nieuwe producten.

Spring kubus met kaart

Op de buitenkant ziet u het logo van Raedelijn met daarnaast de tekst: ‘Samen werken aan de gezondste regio van Nederland’. Als u de kaart opent springt er een kubus tevoorschijn. op die kubus wordt duidelijk vertelt wie ze zijn, wat ze doen en waarnaar ze als bedrijf streven. Raedelijn heeft ervoor gezorgd dat beide aspecten van de direct mail in elkaar overlopen. Zowel de kaart als de kubus zijn geproduceerd in de huisstijl van het bedrijf. Dat zorgt ervoor dat het professioneel en duidelijk overkomt bij de ontvanger.

De kaart van deze Spring kubus direct mail geeft bedrijven de mogelijkheid om met een leuk en verrassend effect informatie over te brengen aan de ontvanger. De kaart is dubbelzijdig bedrukt met aan de buitenkant het logo met een quote van het bedrijf en de inhoud die bestaat uit een kubus met toegevoegde informatie.

Heeft u interesse gekregen in deze bijzondere manier van mailing? Neem dan gerust even contact met ons op of bekijk het volledige aanbod aan Pop-up kaarten!