Case Direct Mailing 2D Pop Up Kaart Anthogyr

Anthogyr, een bedrijf dat gebitsimplantaten produceert, stuurde onze 2D Pop-up kaart om klanten te informeren over hun Simeda Steg Systeem. Voor deze direct mailing gebruikten zij afbeeldingen van bergbeklimmers. Dit resulteerde in een enorm gedetailleerde kaart met een tot in detail uitgesneden berg. In deze case leest u meer over de Pop-up Card en de mogelijkheden.

pop_up_kaart_locomail

De 2D Pop-up kaart is een direct mailing met een groot verrassingseffect vanwege de afbeelding die omhoog klapt bij het openen ervan. Anthogyr koos voor een vierkante variant met twee pop-up afbeeldingen. Zij gebruiken een creatieve invalshoek en leggen een link tussen bergbeklimmen en gebitsimplantaten.

Het meest bijzondere aspect van hun kaart is toch wel de gedetailleerde berg. De lijnen van de berg zijn tot in de kleinste details uitgesneden. Het uitsnijden van de Pop-up kaarten wordt gedaan met een snijplotter, wat het mogelijk maakt om zeer kleine details uit te snijden. Een ander opvallend aspect is het gat in de kaart. Hier werd een karabijnhaak in vastgemaakt als afsluiting van de kaart.

pop_up_kaart_locomail

De Pop-up kaart is in verschillende formaten te bestellen. Bijvoorbeeld in de formaten A5 en 210x300mm. Daarnaast hebben wij ook verschillende varianten, zoals de Pop-up schuifkaart of 2D Pop-up kaart met lagen. Ga naar onze Pop-up Card overzichtspagina om alle soorten te bekijken. Heeft u een idee dat niet op onze overzichtspagina staat? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze direct mail is voor allerlei soorten gelegenheden in te zetten. Stuur bijvoorbeeld een Pop-up Card voor een jubileum of voor kerst. Op de pagina van de Pop-up Card uit één deel vindt u een leuk voorbeeld voor een Pop-up kaart voor kerst, waarbij een kerstboom als pop-up afbeelding wordt gebruikt.

Heeft u interesse gekregen in de Pop-up kaart en wilt u informeren naar de prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u zich nog wat verder oriënteren op onze direct mail producten? Vraag dan een sample box aan met samples naar keuze.