Case Direct Mailing Twist Pop Up Kaart Remeha

LocoMail is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe direct mail producten. Onze nieuwste aanwinst is de Twist pop-up kaart, die wij hebben ontwikkeld voor bedrijf Remeha. Deze kaart bevat een bijzonder draaisysteem. Bent u nieuwsgierig naar deze nieuwe kaart? In deze case leest u er alles over.

Twist-pop-up-kaart-LocoMail-direct-mail

De 2D Twist pop-up kaart is uniek vanwege zijn draaisysteem. Dit systeem is op 2 punten aan de kaart bevestigd en bestaat uit zes vlakken. Bij het openen van de kaart draait de afbeelding als het ware omhoog. Met dit systeem kun je de illusie wekken dat het pop-up gedeelte zweeft boven de kaart.

Remeha koos voor een pop-up kaart van 210x150mm. Met de kaart wilden zij mensen informeren over hun Duurzaam Verdienen Tool. Voor de voorkant kozen zij voor een afbeelding en tekst: “Ontdek hoe je eenvoudig duurzaam kan verdienen”. In de binnenkant was een afbeelding van een laptop te zien waarbij uit het scherm de pop-up naar boven kwam bij het openen van de kaart. De pop-up bestond uit vier gevouwen delen. Op elk deel werd informatie gegeven.

Twist-pop-up-kaart-LocoMail-direct-mail

Pop-up kaart varianten

Naast deze nieuwe pop-up card hebben wij nog een aantal andere bijzondere varianten. De pop-up card A5 bevat meerdere lagen en is daarom uniek in zijn soort. De verschillende lagen geven extra diepte aan de kaart. Groots uitpakken? Ga dan voor onze mega pop-up card. Deze is maar liefst 210 bij 300 millimeter en hiermee heeft u extra veel ruimte voor uw boodschap. De pop-up schuifkaart ziet er van de buitenkant normaal uit, maar heeft een speciaal schuifsysteem. Het pop-up deel schuift u zelf omhoog. Bekijk alle pop-up kaarten op de overzichtspagina.

Bent u enthousiast over onze Twist pop-up kaart? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken van onze direct mail producten. Als u behoefte heeft aan wat voorbeelden van direct mail producten, kunt u vrijblijvend onze sample box aanvragen.