Case Direct Mailing Turning Card Vouwkaart Stada Group

Stada Group heeft De Turning Card gekozen om een nieuw product te introduceren, De Fultivit 3-D. De Turning Card Direct Mail is een unieke manier van Mailing die ervoor zorgt dat er op een overzichtelijke manier informatie overgebracht kan worden. Dat komt doordat elke keer als u de kaart vouwt, er nieuwe informatie tevoorschijn komt.

De buitenkant van de Turning Card Direct Mail

Op de voorkant van deze Turning Card is het logo van Stada Group te zien met daarnaast ook het nieuwe product dat zij introduceren. Als u de kaart de eerste keer vouwt wordt er meer verteld over het product. Als u de kaart daarna nog een keer omvouwt worden er vergelijkbare producten laten zien. wanneer u voor de laatste keer de kaart vouwt, ziet u de gebruiksaanwijzing van de Fultivit 3-D.

Bij elke keer dat u de kaart vouwt komt er meer informatie tevoorschijn

De Turning Card zorgt ervoor dat u op een speciale en opvallende manier uw gewenste informatie overbrengt naar de ontvanger. Deze Direct Mail heeft verschillende formaten. Zo zijn er Turning Cards met de grootte van een visitekaartje tot aan de grootte van een brochure. Stada Group heeft de huisstijl van het bedrijf goed terug laten komen in het design. Stada Group gebruikt dezelfde lichten kleuren als op hun website. Doordat de huisstijl goed terugkomt in de DM, komt Stada Group professioneel over!

Direct Mail is voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Direct Mail wordt voornamelijk gebruikt om de ontvanger uit te nodigen voor een feest/event of om een nieuw product te introduceren.

Heeft deze unieke manier van Direct Mail uw interesse gewekt en/of heeft uw vragen over de Turning Card? Neem dan gerust even contact met ons op of vraag gratis een sample box of offerte aan!