Case Direct Mailing Turning Card Vouwkaart Smaak

Wanneer u zoekt naar een origineel direct mail product, is onze vouwkaart (ook wel Turning Card genoemd) een goede optie. Touch Promotions zette hem om in bedrijven te informeren over Smaak Voordeel. In deze blog leest u welke keuzes zij hebben gemaakt en wat de mogelijkheden zijn van dit product.

case-smaakvoordeel-Locomail

Waarom de Turning Card een bijzonder product is, is omdat deze uit maar liefst vier pagina’s bestaat. Bij elke vouw komt er een nieuwe boodschap tevoorschijn. Touch Promotions koos allereerst voor hetr formaat 150×150 mm. Wij hebben diverse formaten, van een visitekaartjesformaat tot aan een brochureformaat. Wat betreft de vorm kunt u allerlei kanten op. Rond, hartvormig, ovaal… de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij kunnen de Turning Card zelfs in de vorm van uw logo maken. Zo heeft u echt een uniek direct mail product.

case-smaakvoordeel-locomail

Touch Promotions koos voor een combinatie van foto’s, teksten en iconen. Bij het openen van de envelop zag de ontvanger als eerst een mooie foto. Na het omslaan van de kaart kwam een gouden achtergrond tevoorschijn met uitleg en een cadeaucode. Op de derde pagina werd dezelfde achtergrond doorgevoerd en stond nog wat toelichting. Op de achterkant sloot het bedrijf af met contactgegevens. De stevige envelop met plakrand maakte de kaart helemaal af.

case-smaakvoordeel-locomail

U kunt de vouwkaart voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als brochure, nieuwjaarskaart of uitnodiging voor een personeelsfeest. Verder wordt de kaart niet gelamineerd, waardoor deze een stuk duurzamer is. De kaart is tot slot in full colour te bedrukken in de huisstijl van uw merk of bedrijf.

Heeft u interesse gekregen in de Turning Card en wilt u graag aanvullende informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, waarbij u uw wensen kunt aangeven. Wilt u zich nog wat meer oriënteren op onze producten? Vraag dan een Sample Box aan. U bepaalt zelf welke samples hierin komen.