Eindeloze vouwkaart Noordhoff

De Turning card, ook wel eindeloze vouwkaart genoemd, is een moderne en innovatieve vorm van direct mailing. Iets dat perfect past bij het nieuwe lespakket ”Moderne Wiskunde” van Noordhoff. Door de unieke vouwtechniek kan de kaart eindeloos worden doorgevouwen. Hierdoor blijft de aandacht van de ontvanger bij de kaart en wordt er bij elke vouw nieuwe informatie ontdekt. In deze blog lees je hoe Noordhoff de aankondiging van het nieuwe lespakket heeft overgebracht op Nederlandse scholen.

Een moderne kaart voor Moderne Wiskunde

Noordhoff heeft een online lespakket vernieuwd voor het vak wiskunde. Door middel van direct mailing wilden zij Nederlandse scholen hiervan op de hoogte brengen. Er is gekozen om dit te doen met een eindeloze vouwkaart, en niet zomaar. Deze direct mailing sluit namelijk perfect aan bij de boodschap van Noordhoff. De naam van het nieuwe lespakket heet Moderne Wiskunde en daar hoort ook een moderne en innovatieve kaart zoals deze vouwkaart bij.

Er zijn verschillende versies van de kaart gemaakt, afhankelijk van de school waar het naartoe werd verstuurd. Zo is elke kaart aangepast naar de provincie waarin de school zich bevindt met een eigen foto en wiskundige vorm.

Eindeloze vouwkaart Noordhoff

De mogelijkheden van de eindeloze vouwkaart

Deze moderne vorm van direct mailing is voor allerlei doeleinden in te zetten. Het voordeel aan deze direct mailing is dat ontvanger interactie heeft met de kaart, zodat de aandacht lang vast wordt gehouden. Daarnaast kunt u veel informatie op de kaart kwijt, door de verschillende zijdes. De vouwkaart is in verschillende vormen en formaten te produceren, zodat deze perfect aan zal sluiten bij uw boodschap.

Eindeloze vouwkaart Noordhoff

Ook een doorvouwkaart inzetten om uw doelgroep te bereiken? Vraag een offerte aan en wij zullen deze u zo snel mogelijk toesturen. U kunt ook een gratis sample box aanvragen, zodat u het product in het echt kunt ervaren. Bij vragen of opmerkingen staan wij voor u klaar via contact@locomail.nl en 030 – 26 18 086.