Case Direct Mailing Turning Card Vouwkaart Rond Groupe Atlantic Nederland

Onze Infinity Card, ook wel Turning Card genoemd,  is in veel verschillende vormen te verkrijgen. Niet alleen in de vorm van en vierkant of rechthoek, maar ook in ronde vorm. Groupe Atlantic Nederland stuurde de ronde Turning Card om hun klanten op bijzondere wijze te informeren over hun naamsverandering en een project voor het planten van bomen. U leest hieronder hoe zij de ronde vouwkaarten hebben vormgegeven.

ronde_turning_card_direct_mail_loco_mail_vouwkaarten

De ronde Turning Cards bestaan uit vier pagina’s die oneindig om te vouwen zijn. Met de vier pagina’s heeft u genoeg ruimte voor uw boodschap en eventuele afbeeldingen. Bij elke vouw verschijnt er een nieuwe boodschap voor de ontvanger. Het oneindige vouweffect maakt de Infinity Card een originele direct mailing en door de ronde vorm is het extra bijzonder.

Groupe Atlantic Nederland koos voor een mooie groene afbeelding voor de voorkant van de Infinity Card met de tekst: ‘GA voor een duurzame toekomst’. Op de tweede pagina kozen zij voor een afbeelding van bomen met een tekst over organisatie Urgenda en hun MeerBomen project. Hierin werd ook de samenvoeging van de twee bedrijven Orcon en Thercon en de naamswijziging aangekondigd.

ronde_turning_card_direct_mail_loco_mail_vouwkaarten

Op de derde pagina van de Turning Card werd informatie gegeven over de verschillende stichtingen die 1 miljoen bomen gaan planten. Het bedrijf koos voor de achterkant drie kleurvlakken met de tekst ‘GA voor het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren’ en benoemde nogmaals de naamsverandering en hun website. De achterkant is erg geschikt voor contactgegevens.

Door het formaat en gewicht van de ronde Turning Card zullen de portokosten van deze direct mailing laag blijven. Dit is een fijn voordeel. Benieuwd naar de andere Infinity Card? Bekijk dan onze Turning Card overzichtspagina. Wilt u geen standaard vorm Infinity Card bestellen, maar iets totaal anders? Ook dat is mogelijk. Wij hebben een speciale pagina met custom vouwkaarten. De vouwkaart is verkrijgbaar in alle denkbare vormen, bijvoorbeeld ook de vorm van uw logo.

Wilt u dit product in het echt bekijken en ervaren? Vraag dan een sample box aan. Heeft u nog vragen over deze Turning card? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor deze direct mailing.