Home » Alle originele direct mail » Turning Card » Custom Vorm Klapkaart

Custom Vorm Klapkaart

Een Klapkaart op maat, dat is deze Custom Vorm Klapkaart! De unieke methode van de Turning Card is nu ook mogelijk in elke denkbare vorm. Ga bijvoorbeeld voor een Turning Card in de vorm van een hartje of uw eigen logo. Bij elke vouw komt er nieuwe informatie tevoorschijn. Op deze manier kunt u veel informatie kwijt en uw communicatieboodschap overbrengen.

Doordat u kunt kiezen voor een eigen vorm is het ook mogelijk om voor een logo kaart te gaan. Laat de Turning Card vormgeven in uw eigen logo, zowel de vorm als de huisstijl. Deze direct mailing kaart is namelijk full colour te bedrukken. De kaart is daarnaast duurzaam, omdat deze niet gelamineerd wordt. Onderstaand ziet u een aantal voorbeelden van verschillende vormen van de Turning Card.

  • Het is mogelijk om de Turning Card te laten draaien op de buitenste laag van het papier.
  • De kaart wordt op een duurzame wijze geproduceerd en hierdoor krijgt u een ‘’groen’’ product, welke minder belastend is voor het milieu.
  • Het bestellen van kaarten met een matte- en beschermende uitstraling blijft mogelijk (gelamineerd).
Direct Mailing Sample Box
Case Direct Mailing Offerte
Direct Mailing Interactief Vormen Formaten Ruimte Uniek

Douwe Egberts – Bloem

Deze Turning Card bestaat uit het logo van Douwe Egberts. De vorm komt overeen met een bloem vorm. De Turning Card in de vorm van uw logo zorgt voor unieke branding van uw merk. Bekijk alle afbeeldingen voor het vouw proces van de Turning Card.

KNVB – Schild

De Custom vorm Klapkaart is te gebruiken voor verschillende (communicatie)doeleinden. Op onderstaande afbeeldingen is te zien hoe de Turning Card voor de KNVB gebruikt is ter aankondiging van een programma. Bekijk alle afbeeldingen voor het vouw proces van de Turning Card.

Land Rover – Ovaal

Ondanks dat de kaart op het eerste gezicht misschien simpel lijkt, is deze dat niet. De kaart kan maar liefst 4 keer geklapt worden, waarbij er elke keer nieuwe informatie verschijnt. Elke vouw is anders, je maakt nooit precies dezelfde beweging om een nieuwe kant te onthullen. Bekijk alle afbeeldingen voor het vouw proces van de Turning Card.

Print.com – Hart

De Custom Vorm Klapkaart is naast een logo ook te produceren in producten die kenmerkend zijn voor uw dienstverlening. U kunt alle kanten op met deze vormen. De huisstijl van uw merk en/of bedrijf is ook volledig door te voeren op de unieke Turning Cards. Bekijk alle afbeeldingen voor het vouw proces van de Turning Card.