Case Direct Mailing Turning Card Vouwkaart Pressure

Onze Turning Card is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ons kleinste formaat is bijvoorbeeld 11x14mm. Pr-bureau Pressure koos voor dit kleine maar fijne formaat om mensen te informeren over hun bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze en onze andere vouwkaarten? Wij vertellen er alles over in deze case.

vouwkaarten-locomail-direct-mail

De Turning card is een kaart met een bijzondere eigenschap. Je kunt deze namelijk oneindig omvouwen. De kaart bestaat uit vier zijden. Bij elke vouw krijgt de ontvanger een beetje meer informatie te zien. De vouwkaarten zijn geschikt voor allerlei communicatiedoeleinden. Pressure zette hem in om mensen te informeren over hun bedrijf, maar u kunt hem bijvoorbeeld ook inzetten als brochure of nieuwjaarskaart.

Pressure koos voor de vouwkaarten van 11x14mm. Het bedrijf voerde hun roze huisstijlkleur volledig door in het design. Op de voorkant stond: “Meet Pressure. Het full service pr-bureau van Amsterdam. Op de tweede pagina benoemden zij hun klanten en werkzaamheden. Op de derde pagina stonden de contactgegevens van de account director en de kaart werd afgesloten met de overige contactgegevens.

vouwkaarten-locomail-direct-mail

Mogelijkheden vouwkaarten

Naast ons kleinste formaat hebben wij nog een hele hoop andere formaten. Onze grootste variant is de 20x20mm vouwkaart, met extra veel ruimte voor uw boodschap. Extra bijzonder is onze ronde vouwkaart, die opvalt door de ronde vorm. Ook is het mogelijk om een vorm naar keuze te laten maken. Denk aan de vorm van een hart of uw logo. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Douwe Egberts bloem gemaakt en het KNVB schild. De mogelijkheden hiervan leest u op de pagina van de custom vorm klapkaart.

Heeft u behoefte aan extra informatie over onze vouwkaarten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor klanten die zich nog willen oriënteren op onze direct mail producten hebben wij een speciale Sample box. Hierbij bepaalt u zelf de inhoud. Ook deze kunt u vrijblijvend aanvragen.