Pop-up Kaarten

2-dimensionale kaarten hebben een opvallende feature: de 2D pop-up die zichtbaar wordt bij het openen van de mailing. Dit systeem kan op verschillende manieren worden toegepast, en dat is dan ook zichtbaar in de verschillende varianten en formaten die in ons assortiment Pop-up kaarten te vinden zijn. De Pop-up Kaarten van LocoMail zijn veelzijdig: wij bieden standaard 2D kaarten aan maar deze zijn geheel te personaliseren naar eigen wens. U kunt een geheel eigen vorm aanleveren voor de 2D pop-up in de kaarten maar het is ook mogelijk om de vorm, voor in de Pop-up Kaarten, afwijkende te maken. Een keuze voor een eigen vorm zorgt ervoor dat deze aansluit in uw overall campagne of bij een specifieke huisstijl. Dit direct mailing product is door de minimale oplage van 20 stuks voor iedereen toegankelijk. Uiteraard kunnen wij ook grote oplages snel leveren. Doordat het gehele productieproces op één locatie plaatsvindt, kunnen wij een snelle levertijd garanderen.Ook Pop-up Kaarten versturen?

Is de Pop-up kaart dé uiting voor uw campagne? Of ziet u mogelijkheden in deze opvallende direct mail? Vraag dan vrijblijvend uw prijs aan bij LocoMail. Indien gewenst kunnen wij u ook enkele modellen sturen, zodat u o.a. de kwaliteit en verrassingseffect kan ervaren. Heeft u vragen over de personalisatie mogelijkheden van de pop-up? Ook dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers.

Pop-up Card A5

Pop-up kaart A5 Amsterdamned overzicht

De Pop-up Card A5 is uniek in z’n soort doordat deze mailing meerdere lagen heeft voor extra diepte. Een passend ontwerp maakt deze kaart af. Bekijk de pagina voor meer informatie.

Ga naar de pagina

Pop-up Card A6

direct-mail-pop-up-A6-overzicht

Deze A6 formaat Pop-up Card heeft een gunstig portotarief. De 2D pop-up kan net als bij de andere Pop-up kaarten naar eigen visie worden ingevuld. Kijk verder voor de mogelijkheden.

Ga naar de pagina

Pop-up Schuifkaart

Pop-up-schuifkaart

Een selfmailer met veel communicatieruimte. De mailing kan full colour worden bedrukt en zorgt voor 100% aandacht! Beschikbaar met standaard of eigen pop-up.

Ga naar de pagina

Pop-up Card

Een Direct Mail dat zich bij de opening ontvouwt als een mega-kaart.

De 2-dimensionale afbeelding geeft een opvallend effect als de mailing geopend wordt. Bij opening ontvouwt hij zich als een mega-kaart en zorgt hiermee voor een hoge attentiewaarde.

Ga naar de pagina

Pop-up Geboortekaart Circus

Een Direct Mail dat zich bij de opening ontvouwt als een mega-kaart.

Een kaart die veel vrolijkheid uitstraalt! Ook voor niet zakelijke doeleinden is deze kaart geschikt. Let vooral op de luxe afwerking en de fijne techniek. Bekijk de pagina voor meer informatie.

Ga naar de pagina

Wobble Card

Een spring in het veld, deze Wobble Card. Het Pop Up element bepaald u zelf, evenals de inhoud van de kaart.

Een kaart die veel vrolijkheid uitstraalt! Het belangrijkste element springt u letterlijk tegemoet wanneer u de kaart opent. Kijk verder voor de mogelijkheden.

Ga naar de pagina

Mega Pop-up Card

Mega Pop-up Card overzicht

De Mega Pop-up Card is uniek in zijn soort: groot, mooie envelop en luxe afgewerkt. Ideaal wanneer u een uitgebreide boodschap te delen heeft.

Ga naar de pagina

Direct mail voorbeelden Pop up Kaarten

Uitklap-out-map-direct-mail-uitgelicht

Uitklap map als direct mail

De uitklap map, ook wel de x-vouw kaart of Pocket map genoemd is een variant van de Pop Up Card. Een kaart waarbij het binnenwerk automatisch wordt uitgevouwen na het openen van de kaart. Dit geeft een verrassend effect wanneer de ontvanger de kaart opent. De ontvanger zal geïntrigeer
Read More
DM campagne NLE pop up card

A6 Pop-up card ingezet voor DM campagne NLE

Energieleverancier NLE heeft app geïntroduceerd, NLE – inzicht, waarmee heel Nederland haar energieverbruik gemakkelijk in kaart kan brengen. De app geeft in een oogopslag weer wat het verbruik van dat moment is en is voor iedereen gratis te gebruiken. Ter promotie van de app  heeft N
Read More
Pop up Uitvouwkaart direct mail voor Unidis

Pop up Uitvouwkaart ter bekendmaking evenement Unidis

Unidis is een innovatief accountancy bureau dat organisaties adviseert over hun administratieve bedrijfsprocessen. Dit jaar wordt door Unidis de vijfde editie van het Unidis Accountancy Event georganiseerd. Om dit evenement op een originele en opvallende wijze bekend te maken bij hun
Read More

SAP’s Pop-up Card als bijzondere uitnodiging

SAP nodigt, in samenwerking met Engie en Ernst & Young, een selecte groep mensen uit voor de EMEA North Executive Customer Advisory Council. De genodigden voor het exclusieve event, dat plaatsvindt in het Ottobock Science Center in Berlijn, worden met een bijzondere uitnodiging ge
Read More