Case Direct Mailing Pop Up Kaart Unidis

Unidis is een innovatief accountancy bureau dat organisaties adviseert over hun administratieve bedrijfsprocessen. Dit jaar wordt door Unidis de vijfde editie van het Unidis Accountancy Event georganiseerd. Om dit evenement op een originele en opvallende wijze bekend te maken bij hun zakenrelaties, hebben ze gebruik gemaakt van de unieke Pop-up Card direct mail. Een Pop up Uitvouwkaart kan dit effectief bekend maken!

Details van de Pop up Uitvouwkaart mailing

De direct mailing heeft vier zijdes om te laten bedrukken, waardoor de Pop up Uitvouwkaart veel communicatieruimte biedt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld ook denken aan een afbeelding in de pop up vorm, of het programma van een evenement aan de rechterzijde van de kaart. Unidis heeft ervoor gekozen om de mailing niet enkel in te zetten als uitnodiging voor het evenement, maar ook om belangrijke bedrijfsinformatie mee te delen. Door informatie te delen over de organisatie en haar werknemers, is de direct mail nog persoonlijker. Daarnaast staan op de voorkant van de direct mailing de USP’s van Unidis vermeldt, waardoor de ontvangers van de mailing gelijk weten wat de voordelen zijn van een samenwerking met de organisatie.

De Pop up Uitvouwkaart wordt standaard verstuurd in een bijpassende envelop. De direct mailing en de envelop kunnen beide full colour worden bedrukt in uw eigen huisstijl. De Pop up Uitvouwkaart is beschikbaar in twee verschillende formaten: 200 x 200 (mm) en 150 x 150 (mm). Omdat de 150 x 150 (mm) direct mail minder weegt, is deze voordeliger in porto kosten.

Pop up Uitvouwkaart ingezet door Unidis als DM voor evenement

Pop up Uitvouwkaart Custom-made pop up vorm

De Pop up Uitvouwkaart heeft een standard pop up vorm, die omhoog zal komen wanneer de kaart wordt geopend. Dit geeft de direct mail een interactief effect, welke de attentiewaarde zal verhogen. Unidis heeft besloten deze standaard pop up vorm te gebruiken, met daarop als afbeelding een vuist. In combinatie met deze afbeelding is de vermelde boodschap sterk: “Heb moed, toon lef en geef gas met uw kantoor!”. De pop up kan in overleg worden ontwikkeld in (bijna) iedere gewenste vorm. De keuze voor een goed bij de boodschap passende pop up kan uw boodschap versterken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Pop up Uitvouwkaart? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Samen creëren we de ideale en unieke direct mailing voor uw marketing en communicatie doeleinde. Bekijk ook vooral onze DM voorbeelden om te bekijken wat we hebben gecreëerd voor andere bedrijven.