• Pop-up Card direct mail

Pop-up Card

Als u op zoek bent naar een extra opvallend effect wanneer de mailing wordt geopend, dan is misschien de Pop-up Card het direct mail product waar u naar op zoek bent. Als u de kaart opent ontvouwt zich een grote 2-dimensionale pop-up. Deze kaart is groot van formaat, en kan veel informatie op kwijt.

De Pop-up Card kan net zoals al onze andere opvallende mailings worden ingezet voor tal van doeleinden: bijvoorbeeld als communicatiemiddel ter ondersteuning van een actiecampagne, als kerstkaart of als originele uitnodiging voor een evenement. Uw boodschap op een Pop-up Card? Vraag een gratis sample en/of offerte aan van deze opvallende mailing.

Sample pakket opvallende mailing


 • Pop-up Card

  Pop-up Card Direct Mail

  Het formaat van de kaart is 200 bij 200 mm, plano 200 bij 400 mm.

  Pop-up Card klein formaat

  Pop-up Card klein Direct Mail

  Er is nu ook een kleinere variant van de Pop-up Card beschikbaar! Deze kaart is 150 bij 150 mm en is hierdoor licht in gewicht.

  Standaard pop-up

  Pop-up Card standaard waaier Direct Mail

  De Pop-up Card is voorzien van een standaard waaier, welke in de Pop-up Card wordt geplakt, en na openvouwen van de kaart wordt uitgevouwen.

  Afwijkende pop-up

  Pop-up Card afwijkende vorm Pop-up Direct Mail

  Het is mogelijk om een afwijkende pop-up in de kaart te laten plakken. Door te kiezen voor eigen vorm, kunt u deze goed laten aansluiten bij de boodschap van uw mailing.

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

 • Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de Pop-up Card aan te leveren?
  Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Pop-up Card. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

  In welke formaten is de Pop-up beschikbaar?
  Deze direct mail is in twee varianten beschikbaar: 200x200 (plano 200x400) en 150x150 (plano 150x300).

  Ik wil graag een eigen vorm, is dat mogelijk?
  De Pop-up Card wordt standaard geleverd met een eigen vorm. Indien gewenst is het mogelijk om een eigen vorm in de kaart te verwerken. Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. De twee dimensionale vorm wordt standaard enkelzijdig bedrukt.

  Leveren jullie er standaard een envelop bij?
  Er wordt standaard een 120 grams envelop met striplock bijgeleverd. Tegen een meerprijs is het mogelijk om een full colour, gestanste envelop bij te leveren.

  Wat weegt de Pop-up Card?
  De Pop-up Card (150x150) weegt tussen de 20-30 gram. De grote variant (200x200) weegt tussen de 30-40 gram.