Case Direct Mailing Fold Out Map

De uitklap map, ook wel de x-vouw kaart of Pocket map genoemd is een variant van de Pop Up Card. Een kaart waarbij het binnenwerk automatisch wordt uitgevouwen na het openen van de kaart. Dit geeft een verrassend effect wanneer de ontvanger de kaart opent. De ontvanger zal geïntrigeerd zijn om verder te lezen en de informatie van de uitklap map zal langer worden onthouden door het verrassingseffect. De kaart is uitermate geschikt om in te zetten als direct mail promotiemateriaal.

Unieke direct mailing

Doordat het binnenwerk van de kaart uitvouwt, zorgt dit ervoor dat er meer oppervlak is om uw boodschap op kwijt te kunnen, perfect als direct mailing. Het binnenwerk van deze x-vouw kaart wordt net als het omslag in full colour bedrukt. Het formaat van het omslag is 74mm x 200mm en het binnenwerk is 140mm x 205mm. Het is ook mogelijk om afwijkende formaten te maken van de uitklap map. Van buiten ziet de kaart eruit als een gewone A7 kaart, maar als de kaart wordt uitgeklapt, vouwt het binnenwerk vanzelf open. Doordat de twee rillen die de techniek ondersteunen in een x zijn gezet, wordt de uitklap map ook wel een x-vouw kaart genoemd. Het binnenwerk wordt automatisch dichtgeklapt bij het dichtvouwen van de kaart.

Uitklap-out-map-direct-mail

X-vouw kaart ingezet door Steltix

Steltix heeft deze unieke x-vouw kaart als direct mail ingezet om hun nieuwste technologie de JD Edwards Elite te promoten. Steltix levert industrie-specifieke oplossingen, implementatie diensten en ondersteuning gebaseerd op geavanceerde Oracle applicaties en – technologie. De uitklap map is ontstaan door deze unieke aanvraag van Steltix, het product zat eerder nog niet in ons assortiment. Mocht u ook een unieke aanvraag hebben van een product dat nog niet in ons assortiment zit en heeft u duidelijk voor ogen hoe u wilt dat wij uw direct mail inzetten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ook deze unieke uitklap map als direct mail inzetten? Vraag dan een gratis sample aan en/of offerte voor deze opvallende direct mail. De uitklap map is standaard A7 afgewerkt. Als u een groter formaat wenst, is dat uiteraard ook mogelijk. Neem contact op met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden op dit gebied.