Custom-made direct mail producten

Onze direct mail producten kunnen worden ingezet voor tal van marketing- en communicatiedoeleinden. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat u precies voor ogen heeft hoe uw direct mail product er uit moet komen te zien. Ziet u dit product niet tussen onze direct mail producten staan? Of wilt u een van onze producten in een nieuw jasje steken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van de medewerkers.

Op basis van uw idee, kan er gekeken worden naar de mogelijkheden voor uw custom-made direct mail. In samenwerking kan er zo een direct mail worden geproduceerd die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen. Dus heeft u een direct mail met een afwijkend concept voor ogen? Neem dan telefonisch contact op om dit idee te bespreken en wie weet verstuurt u binnenkort een unieke en custom-made direct mail.

contact-opnemen-over-custom-made-dm

 

Bedrijven die u voorgingen met een custom-made product

Benieuwd welke bedrijven en concepten u voor gingen? Lees hieronder over de custom-made direct mail producten van verschillende bedrijven en laat u inspireren. Een direct mail concept in gedachten? Neem dan contact met ons op. Een op maat gemaakte direct mail is binnen hand bereik!

custom-made-direct-mail-royal-caning

Voerbak voor Royal Canin

Voor Royal Canin zijn meerdere mailing producten op maat ontwikkeld. Een daarvan is de verpakking voor verschillende voer varianten. In de verpakking zaten verschillende soorten kattenvoer, zodat katten hun voorkeur konden tonen. Daarnaast is er voor Royal Canin ook een geheel direct mail pakket ontwikkeld. Met ideeën afgeleid van bestaande producten is het pakket tot stand gekomen. In het pakket was onder andere een Pop-up Card te vinden met een Pop-up in de vorm van een hond en een kat.

lees-meer-over-de-case


custom-made-direct-mail-autocable

Notitieblok op maat voor Autocable

Om de Bekabelingmachines te promoten wilde Autocable een functionele direct mail inzetten. Het uiteindelijke direct mail product geproduceerd voor Autocable bestaat uit een notitieblok met een full colour gedrukte wikkel en notitieblaadjes. Dit product behoort niet standaard tot ons assortiment maar kon in samenwerking toch geproduceerd worden. Het ontwikkelde concept heeft alle voordelen van de bestaande producten; zo kon de wikkel helemaal naar wens worden ingevuld en full colour dubbelzijdig worden bedrukt. lees-meer-over-de-case


Custom-made Popcorn Mailing voor Ubbink

Voor Ubbink, leverancier van slimme oplossingen voor energie efficiency, is ter gelegenheid van de bouwbeurs uitnodiging een nieuw concept ontwikkeld namelijk de popcorn mailing. Deze mailing bestaat uit huls van een geplotte popcorn beker en bevat 100 gram popcorn dat de ontvanger zelf nog moet bereiden oftewel laten ‘knallen’. Kom knallen met Ubbink is dan ook de boodschap van deze op maat gemaakte direct mailing. Door het platte uiterlijk van de popcorn mailing kan deze als poststuk verstuurd worden.lees-meer-over-de-casebekijk-al-onze-direct-mail-producten