Direct Mail Specials

Naast onze bijzondere Direct Mail producten die onder onze categorieën vallen, hebben wij uiteraard ook ruimte voor unieke kaarten die niet in een hokje te plaatsen zijn! Een kaart als geen ander, dat vindt u bij onze Specials Direct Mail producten. Alle kaarten op deze pagina zijn volledig te personaliseren. U kunt hier inspiratie op doen voor uw eigen mailing. Kijk bijvoorbeeld naar de Puzzel Direct Mail: een kaart die zal worden geleverd in verschillende stukjes en hiermee actieve boodschap levert. Of past de Popcorn Mailer beter bij uw evenement of gelegenheid? De bedrukte kenmerkende bak met popcorn bevat een zakje met echte, zelf te poffen, maiskorrels. Uw mailing zal met deze Special Direct Mail producten zeker een blijvende herinnering vormen bij de ontvanger van de kaart.

Sample pakket opvallende mailing

Notitieblok

custom-made-direct-mail-autocable

Een Notitieblok mailing waarop u op een speelse manier uw boodschap over kunt dragen. De vorm van deze kaart zal in het oog springen van de ontvanger!

lees-meer-over-de-case

Popcorn Mailing

Gepersonaliseerde Popcornbak waarop uw merknaam goed uit zal komen. Het verrassende aan deze kaart is de inhoud: een zakje maiskorrels! Bedruk de kaart naar eigen wens.

lees-meer-over-de-case

Puzzel Direct Mail

De verschillende losse stukjes van deze Puzzel mailing geven de ontvanger iets om naar uit te kijken. Leg de Puzzel en kom erachter welke boodschap er op de stukjes verborgen staat.

Bekijk de Puzzel Direct Mailing

Voerbak Direct Mail

Voerbak Direct Mail Bekijken

Dierenevenement gepland? Heeft u een bedrijf dat zich kenmerkt door (huis-)dieren? De originele Voerbak Direct Mail is meer dan geschikt. Bedrukking in uw huisstijl.

Voerbak Direct Mail Bekijken

5Card Selfmailer

5Card Selfmailer Bekijken

Een unieke envelop waarop u informatie op én in kwijt kunt! De strakke 5-Card selfmailer is dubbelzijdig te bedrukken en geeft en extra dimensie aan uw Direct Mail product.

5-Card Selfmailer Bekijken

Mini T-Shirt Mailing

Mini T-Shirt Bekijken

Bent u op zoek naar iets anders dan een papieren kaart om als Direct Mail te versturen? Een Mini T-Shirt met eigen opdruk zal iedereen positief verrassen. Tof om te versturen én te krijgen.

Mini T-Shirt Bekijken

Vogelhuisje Direct Mail

Vogelhuisje Bekijken

Vogelhuisje Direct Mail heeft een groen thema. Alle zijden van deze unieke kaart zijn te bedrukken, waarin ook uw huisstijl verwerkt kan worden. Een Unieke 3D Direct Mail!

Vogelhuisje Bekijken

Flessenpost

Flessenpost Bekijken

Geen envelop met een kaartje dat door de bus komt, maar een bijzondere transparante Flessenpost met bijbehorende opgerolde kaart. Vul de sticker en geef het kaartje een eigen draai.

Flessenpost Bekijken

BliQje

BliQje Direct Mail Bekijken

Direct Mail in de vorm van een zilverkleurig BliQje, waarin een enkel- of dubbelzijdig geprint kaartje zit. Er zijn verschillende soorten BliQjes verkrijgbaar. Een geheid succes!

BliQje Direct Mail Bekijken


bekijk-al-onze-direct-mail-producten