Case Direct Mailing Notitiekaart Autocable

Heeft u een bepaald idee voor een product voor uw direct marketing campagne, maar ziet u dit niet staan tussen onze producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van de medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle direct mail op te zetten. Op basis van uw idee, kan er gekeken worden naar de mogelijkheden en vervolgens wordt er een concept ontwikkelt. In samenwerking kan er zo een direct mail worden geproduceerd die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen.

Case Autocable

Een goed voorbeeld van concept ontwikkeling is de case van Autocable. Autocable is een bedrijf dat uiterst compacte, krachtige en zeer nauwkeurige bekabelingmachines op rupsbanden produceert en distribueert. Om de Bekabelingmachines te promoten wilde Autocable en functionele direct mail inzetten. Het notitieblok, bestaande uit een full colour gedrukte wikkel en de notitieblaadjes, is geen standaard onderdeel van onze direct mail producten. Maar in samenwerking met Autocable is er gekeken naar wat mogelijk was, en vervolgens is dit concept ontwikkeld en geproduceerd. Het ontwikkelde concept heeft verder wel alle voordelen van de bestaande producten; zo kon de wikkel van het notitieblok bijvoorbeeld helemaal gepersonaliseerd worden en full colour dubbelzijdig worden bedrukt. Het notitieblok, tot stand gekomen door concept ontwikkeling, is vervolgens verspreid over de hele wereld. In verschillende landen in zowel Europa als daarbuiten hebben klanten en relaties het notitieblok ontvangen. Een geslaagde direct mail!

Een bestaand product of concept ontwikkeling geschikt voor uw direct marketing?

Wilt u uw doelgroep bereiken met een unieke, verrassende en originele direct marketing? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat onze direct mail producten voor u kunnen betekenen. Onze direct mail producten kunnen worden ingezet voor alle marketing- en communicatiedoeleinden. Heeft u een specifiek idee over hoe uw direct mail eruit moet komen te zien en staat dit niet tussen onze producten? Of wilt u een van onze bestaande producten in een nieuw jasje steken, bijvoorbeeld de Out of the Box Card in de vorm van een piramide? Neem dan vooral contact op, en overleg met onze medewerkers wat mogelijk is op het gebied van concept ontwikkeling voor u direct mailing. Samen ontwikkelen we dan een passend concept.