Case Direct Mailing Sample Box Royal Canin

Royal Canin richt zich op het aanbieden van katten en honden voeding, geïndividualiseerd op basis van de voorkeuren en gewoontes van het dier. Volgens Royal Canin is geen dier hetzelfde en hoort daarom niet iedere kat of hond hetzelfde voer te krijgen. Daarom wordt er gekeken naar de grootte, de leeftijd, de levensfase en het ras van de dieren om de voeding daarop af te stemmen. Met het principe ‘het dier staat centraal’ zijn er 20 duizend dozen met kattenvoer verstuurt naar dierenpraktijken in Nederland. De hoofdboodschap van deze direct mail is: ‘Geef jouw kat haar eetlust terug met Renal Diet. Test nu aan welk Renal Diet jouw kat de voorkeur geeft!’. In de DM verpakking zitten zakjes nat- of droogvoer in diverse uitvoeringen om katten met nierproblemen te helpen hun eetlust terug te krijgen. De baasjes kunnen met deze direct mail namelijk testen welke voeding het beste bij hun kat past.

Royal-Canin-direct-mail-custom-made

Een custom-made direct mail product ontwikkelen

Deze voerbak is een goed voorbeeld van welke mogelijkheden er zijn bij LocoMail voor al uw direct mail ideeën. Deze sample box is een voorbeeld van een custom-made direct mail product. Op basis van het idee van Royal Canin is er gekeken naar de mogelijkheden voor een DM product, waaruit deze schuifdoos is ontstaan. Bent u geïnteresseerd in het zelf ontwikkelen van een direct mail product? Dan kunt u het ontwerp baseren op de bestaande direct mail producten of een geheel eigen creatie bedenken. Bekijk ook onze andere DM voorbeelden voor het opdoen van inspiratie voor uw perfecte en unieke direct mail product. Hierbij kunt u inzicht krijgen in hoe andere bedrijven bestaande en nieuwe DM producten hebben ingezet en zich daarmee hebben geprofileerd.

Bent u ook benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw eigen direct mail ideeën? Neem dan contact op met een van onze medewerkers om deze te bespreken en samen tot een uniek ontwerp te komen.

Save