Case Direct Mailing Special

Speciaal voor FCA Capital is en direct mail in de vorm van een stuur ontwikkeld. Een origineel idee dat LocoMail heeft uitgewerkt tot een mooi product. Door de unieke aanvraag van FCA Capital is dit stuur ontstaan, deze zat eerder nog niet in ons assortiment van direct mailings. FCA Capital is een financiële dienstverlener voor auto’s en autodealers en zochten een unieke direct mail die meteen opvalt om te sturen naar hun partners.

 

Custom-made-direct-mail

Op maat gemaakte direct mail

De direct mail is ingezet om autodealers uit te nodigen voor een event waarbij er verschillende auto’s kunnen worden bestuurd, presentaties worden gegeven en de hele experience van de auto’s kan worden ervaren.  Een direct mail in de vorm van een stuur is dus perfect voor deze unieke aanvraag van FCA Capital. De voorkant van dit custom made product is een Alfa Romeo stuur dat tot in de kleinste details is uitgewerkt zodat het net een echt stuur lijkt! Op de achterkant van de op maat gemaakte direct mail is genoeg ruimte om uw tekst, uitnodiging of boodschap kwijt te kunnen.

Blijvende boodschap

Wilt u ook een unieke direct mail inzetten? En heeft u al een direct mail concept in gedachten? Wij zetten graag uw originele idee om in een daadwerkelijk product dat u als direct mail kunt versturen. Zo’n originele direct mail valt op waardoor uw boodschap langer blijft hangen bij de ontvanger.  Bekijk ook onze andere DM voorbeelden voor het opdoen van inspiratie voor uw perfecte en unieke direct mail product. Hierbij kunt u inzicht krijgen in hoe andere bedrijven bestaande en nieuwe DM producten hebben ingezet en zich daarmee hebben geprofileerd. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid aan om een gratis sample of een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een opvallende mailing.