Case Direct Mailing Kroontje Specialtours.nl

De gepersonaliseerde Kroontjes zijn perfect om in te zetten als direct mail. Waar deze Kroontjes eerst vaak werden ingezet als give away promotiemateriaal tijdens evenement en feesten, kunt u ze nu ook voor andere doeleinden inzetten. Voor deze ludieke direct mail geldt dat ze helemaal naar eigen wens kunnen worden ingevuld.

Opvallende direct mail

De Kroontjes worden per stuk verpakt met stevig karton, zodat de Kroontjes beter beschermt zijn tijdens het versturen met de post. De transparante folie geeft de Kroontjes een exclusieve uitstraling die opvalt tussen de rest van de post. De aandacht van de ontvanger zal meteen worden getrokken door deze direct mail. Ook kunt u het adresseren en versturen door ons laten verzorgen. De Kroontjes worden niet standaard verstuurd, dit is een extra optie. U kunt gebruik maken van de voordelige portokosten die LocoMail biedt.

Kroontjes-ingezet-als-spel

Aanpassen naar smaak

Gepersonaliseerde Kroontjes bieden veel mogelijkheden. Zo zijn ze voor elk type bedrijf in te zetten en aan te passen naar smaak. Specialtours heeft gebruik gemaakt van deze Kroontjes door ze in te zetten als spel. Specialtours is het evenementenbureau voor alle soorten uitjes in Nederland, zoals tours, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, workshops, rondleidingen, themafeesten, events en teambuilding. De Kroontjes zijn door Specialtours ingezet voor het spel ‘Wie Ben Ik?’. Om dit te bewerkstelligen is er in de Kroontjes een speciale gleuf gemaakt waarin een kaartje kan worden gestopt. Deze kaartjes zitten in het uitbreekvel van het kroontje en worden mee gedrukt met het ontwerp. Op de voorkant staat uitleg en op de achterkant kan worden geschreven wie men is. Dit kaartje wordt in de gleuf van het kroontje gestopt, het kroontje wordt opgezet en het spel kan beginnen.

Meer mogelijkheden met standaard producten

Dit was een totaal nieuw doeleinde waarvoor deze promotiemateriaal Kroontjes werden ingezet. De standaard producten die LocoMail heeft, bieden meerdere mogelijkheden. Zo is het dus mogelijk om een standaard product aan te passen naar uw wens! Zelfs als u een idee heeft dat nog niet eerder is uitgevoerd. Niets is ons te gek. Neem contact op met LocoMail om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u ook een gepersonaliseerd kroontje maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers om u persoonlijk te helpen.