Home » Promotiemateriaal Kroontjes versturen als DM

Promotiemateriaal Kroontjes versturen als DM

Promotiemateriaal-kroontjes-sealen-en-versturen

Full colour bedrukte Kroontjes met uw logo en boodschap waren al perfect promotiemateriaal tijdens evenementen of feestdagen. Op dit soort dagen is het bereik enorm en deze unieke giveaways zullen dan zeker de aandacht trekken! De Kroontjes zijn niet alleen geschikt als giveaway, maar kunnen nu ook als direct mail worden ingezet. En ook voor deze Kroontjes geldt dat ze helemaal naar eigen wens kunnen worden ingevuld.

Kroontjes versturen als direct mail

Het Kroontje wordt samen met stevig karton door onze sealmachine verpakt, zodat de Kroontjes tijdens het versturen goed beschermd zijn. De transparante folie geeft de Kroontjes een exclusieve uitstraling die opvalt tussen de rest van de poststukken. De adressering vindt plaats op een adreslabel U kunt de adreslabels door ons laten adresseren en gebruik maken van de voordelige portokosten die LocoMail biedt. Maak van uw Kroontjes meer dan alleen een ludieke giveaway; combineer het promotiemateriaal met een opvallende mailing die zeker opvalt!

Vraag via onderstaande knop een offerte aan voor het sealen en eventueel versturen van de Kroontjes. Bekijk op Kroontjemaken.nl ook de prijzen van de Kroontjes. Heeft u nog vragen over het inzetten van de Kroontjes als giveaway of als direct mail? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee.

Promotiemateriaal-Kroontjes-giveaway
Promotiemateriaal-kroontjes-versturen
Promotiemateriaal-kroontjes-offerte-aanvragen