Case Direct Mailing Delivery Box DéliVery

DéliVery is een organisatie die bedrijven voorziet van uitgebreide catering. Zo bieden zij bijvoorbeeld een ontbijt- en lunchbuffet, een pantry service en een snack programma. Door gebruik te maken van de services van dit bedrijf, hoeven organisaties zelf minder tijd te investeren in het inkopen en bevoorraden van voedingsmiddelen. Om meer bedrijven kennis te laten maken met DéliVery, heeft het bedrijf deze b2b direct mail   verstuurd naar bedrijven om zodoende meer bekendheid te genereren. Het bedrijf heeft gekozen voor een custom-made b2b direct mail. Samen met de medewerkers van LocoMail is er gekeken naar alle mogelijkheden om een ideale en unieke b2b direct mailing te creëren. Naar aanleiding van het bespreken van de direct mail ideeën, resulteerde dit in een effectieve Delivery Box.B2B direct mailer box voor Delivery

Door de grafische elementen van het doosje van de b2b direct mail wordt het de nieuwsgierigheid opgewekt van de ontvangers. De buitenkant verklapt namelijk vrij weinig, behalve de vermelde teksten ‘special delivery’ en ‘handle with care’. Het doosje van de business 2 business direct mail kan volledig worden uitgevouwen door de vier flappen naar buiten te vouwen. Ook hier zijn nog extra aandachttrekkers op vermeldt, om er zeker van te zijn dat de ontvanger zijn volledige aandacht bij de boodschap van de b2b direct mailing heeft. Als de b2b direct mailer volledig is uitgevouwen, vindt met 2 inlegkaarten en een houten besteksetje. Door de juiste technieken drukwerk komen de afbeeldingen op deze kaartjes mooi naar voren. Het eerste kaartje dat gevonden wordt, met als titel ‘You’re invited’, introduceert het bedrijf DéliVery en bevat informatie over wat zij bieden. Het tweede kaartje van de b2b direct mailer, genaamd ‘How it works’, legt precies uit wat klanten van de organisatie kunnen verwachten van de diverse services.

b2b direct mail product delivery box

Creatieve direct mail voorbeelden voor b2b direct mailings

Bent u op zoek naar creatieve direct mail voorbeelden die aansluiten bij uw doelgroep en boodschap? Bij het ontwikkelen van een custom-made b2b direct mail kunt u inspiratie op doen door onze bestaande producten te bekijken, of door zelf een geheel nieuw idee te bedenken. Ook kunt u de andere cases lezen om te bekijken wat andere bedrijven voor custom-made b2b direct mailings hebben bedacht. Bedenk daarnaast ook met wat voor soort b2b direct mail uw huisstijl goed naar voren kan komen.

Bent u ook op zoek naar een b2b direct mailing die goed aansluit bij uw boodschap? Of wilt u ook graag een custom-made b2b direct mail product? Neem dan contact op met een van onze medewerkers om de vele mogelijkheden te bespreken.