Quantes Grafimedia gebruikt LocoMail’s Changecard voor de introductie van Diergaarde Blijdorps missie en visie.

In de wereld van grafische media is opvallen en impact maken essentieel. Quantes Grafimedia begreep dit perfect toen ze aan de slag gingen met een opdracht voor Diergaarde Blijdorp. Een van de meest geliefde dierentuinen van Nederland. Hun doel? Niet alleen de aangescherpte missie en visie van Diergaarde Blijdorp communiceren, maar ook de aandacht trekken en vasthouden.

Met deze uitdaging in gedachten streefde Quantes Grafimedia ernaar om een mailing te creëren die de kernboodschap van Diergaarde Blijdorp op een originele manier overbracht. Ze kozen voor LocoMail’s innovatieve Changecard, ook wel bekend als de kaart met wisselbeeldeffect. Deze kaart biedt de mogelijkheid om dynamische beelden te tonen, wat perfect aansloot bij het doel van de mailing: het schetsen van Diergaarde Blijdorps koers tot en met het jaar 2050.

De missie en visie van Diergaarde Blijdorp is samengevat in de kreet “Beleven, Beschermen, Blijdorp”. Dit weerspiegelde niet alleen hun diep doorleefd gevoel van verantwoordelijkheid naar de wereld, maar ook het besef dat soortbehoud en natuurherstel hun belangrijkste doelen zijn. De Changecard was de ideale manier om deze boodschap over te brengen. Waarbij de ontvanger werd betrokken door het verrassende wisselbeeldeffect.

Om nog meer diepgang te geven aan de boodschap, plaatste Quantes Grafimedia een QR-code op de achterkant van de mailing. Het scannen van deze code leidde de ontvanger naar een speciale landingspagina. Hier was meer informatie te vinden was over de nieuwe missie en visie van Diergaarde Blijdorp en een link naar het “totale masterplan”.

Het resultaat? Een impactvolle mailing die niet alleen de aandacht trok, maar ook de missie en visie van Diergaarde Blijdorp op een boeiende en gedenkwaardige manier communiceerde. Dankzij de samenwerking tussen Quantes Grafimedia en LocoMail werd de boodschap “Beleven, Beschermen, Blijdorp” tot leven gebracht. Tevens werd er een brug geslagen tussen de digitale en fysieke wereld.

Benieuwd naar creatieve oplossingen om jouw boodschap te communiceren? Neem contact op met LocoMail en ontdek de mogelijkheden van onze innovatieve producten.