Home » Lamellenkaart

Lamellenkaart als effectief direct mail product

Gaat u of het bedrijf waar u werkt binnenkort iets groots bekend maken? En zoekt u een direct mail die u daarbij kan ondersteunen? LocoMail heeft de oplossing. De Lamellenkaart is al jarenlang de meest effectieve direct mail voor als u bijzonder nieuws wilt delen. De lamellen zorgen ervoor dat u bijvoorbeeld de oude en de nieuwe situatie door middel van twee beelden kunt weergeven, en heeft hierdoor een echt verrassingseffect. Na het openen van de kaart met lamellen, ziet u eerst de oude situatie.

Door aan de ChangeCard te trekken ziet u langzamerhand de nieuw situatie verschijnen doordat de lamellen verschuiven. Veel gebruikte doeleinden waarvoor de Lamellenkaarten worden ingezet zijn ter wijziging in huisstijl, als opvallende verhuiskaart, bij een renovatie, bij de introductie van een nieuw product en als opvallende kerstkaart.


Voorbeelden van Lamellenkaarten

De mogelijkheden voor uw Lamellenkaart

De Lamellenkaart heeft veel voordelen: deze opvallende direct mail kunt u geheel aanpassen naar uw eigen wensen, de kaart met lamellen biedt genoeg ruimte om al uw communicatie uitingen er op te verwerken plus de kaart is licht van gewicht. Daardoor kunt u besparen op de portokosten. Kies voor een Lamellenkaart, en wij garanderen u, dat u een kwaliteitsproduct geleverd krijgt.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van de Lamellenkaart? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle direct mail op te zetten. Als u het unieke verrassingseffect van de Lamellenkaarten zelf wilt ervaren, dan bieden wij de mogelijkheid om een gratis sample te ontvangen. Deze kunt u aanvragen op de productpagina van de Lamellenkaart.

Kaart met lamellen Hendriks Lamellenkaart met lamellen Effectgroep Direct mail Lamellenkaart Sparta
Direct mail lamellenkaart met lamellen Strandzuid Lamellenkaart van Kinderopvang Snoeks Automotive Lamellenkaart dm
Lamellenkaart Promic ChangeCard dm Direct mailing Lamellenkaart Oticon Nieuwjaar Lamellenkaart van Airpack
Direct mail lamellenkaart Ten Cate DM Lamellenkaart ingezet door Warby Parker Lamellenkaart voor DS80 als direct mailing

Bekijk alle Lamellenkaart specificaties