Case Direct Mailing ChangeCard Lamellenkaart Strandzuid

Schuifmailing-selfmailer-strandzuid-opening

Op de buitenkant van deze selfmailer staat een niet te missen boodschap: “OPEN”. En dit slaat niet alleen op het openen van de schuifmailing. Na het openmaken van de mailing, is de dubbele lading op de envelop meteen duidelijk; Strandzuid is vanaf 2 mei weer dagelijks geopend! De schuifmailing staat helemaal in het teken van het nieuwe seizoen en de openingsborrel. Lekker borrelen zonder poespas op het Bierterras, en voor het leggen van een goede bodem behoort een bezoek aan het kleine restaurant met een vast menu of een snelle snack in het foodcourt tot de mogelijkheden. Op deze unieke plek in de buurt van Station Rai is het heerlijk vertoeven.

Schuifmailing met zomerse taferelen

De schuifkaart van Strandzuid, verstuurd aan alle contacten, laat de opening van het seizoen niet onopgemerkt voorbij gaan. De ruimte op de binnenzijde van de omslaghoes is volledig benut voor de tekstuele uiting. Voor het lamellengedeelte is er gebruik gemaakt van afbeeldingen. De ambiance van Standzuid wordt duidelijk weergegeven op het eerste beeld van de schuifmailing. Na het verschuiven van de lamellen, komt er een gezellig, zomers tafereel te voorschijn waar men geniet van het bierterras. De foto’s zetten een bepaalde sfeer neer en nodigen uit om op 6 mei zeker het nieuwe seizoen te openen op het Bierterras! De manier waarop Strandzuid de schuifmailing heeft ingezet, past perfect bij de ChangeCard. De communicatieruimte is optimaal benut en er wordt een duidelijke sfeer gecreëerd.

Schuifmailing-selfmailer-strandzuid

Ook een schuifmailing inzetten?

Bent u geïnspireerd door de schuifmailing voor Strandzuid? Heeft u ook een communicatieboodschap waarbij een schuifkaart perfect zou kunnen passen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en bespreek de mogelijkheden. Benieuwd naar onze andere selfmailers, schuifkaarten of andere originele mailing producten? Neem een kijkje op de website of vraag gratis en vrijblijvend een demopakket aan.

Bewaren