Case Direct Mailing Uitnodiging ChangeCard Lamellenkaart

DS80 is een snelgroeiende importeur en groothandel van verpakkingsmaterialen en logistieke oplossingen. Ze danken hun snelle groei onder andere aan hun innovatieve concepten, hoge kwaliteit en webwinkel. Door de groei van het bedrijf was er behoefte aan een groter pand, waar het afgelopen jaar hard aan gewerkt is. DS80 is inmiddels verhuisd en nodigde haar zakenrelaties en klanten uit voor een feestelijke opening van het nieuwe pand. Ze maakten daarvoor gebruik van de lamellenkaart uitnodiging van LocoMail!

 De lamellenkaart uitnodiging

De wisselbeeldkaart is voor vele marketing- communicatiedoeleinden in te zetten en de kaart dient daarom ook perfect als uitnodiging. De kaart biedt genoeg ruimte voor een pakkende boodschap, die ondersteunt wordt door full colour bedrukking van van zowel binnen- als buitenkant. De lamellenkaart uitnodiging van DS80 is hier een mooi voorbeeld van, het design sluit mooi aan bij de huisstijl van het bedrijf.

De tekst vindt de de ontvanger aan de binnenkant van de kaart en wordt ondersteund door een drietal afbeeldingen. Het verrassende effect van de kaart zit hem uiteraard in het wisselbeeld, waar DS80 op een originele manier gebruik van maakt. Op het eerste ogenblik toont het wisselbeeld een plattegrond met daarop de nieuwe locatie van het bedrijf. Maar wanneer men het beeld wisselt, verschijnt het nieuwe pand van DS80 duidelijk in beeld. Een leuke manier om relaties op de hoogte te stellen van een verhuizing!

 

Lamellenkaart uitnodiging open huis

 

Ook op zoek naar een originele uitnodiging?

Wilt u zelf ook een speciale direct-mail versturen om de verhuizing van uw bedrijf aan relaties kenbaar te maken? Of heeft u een andere boodschap die u graag wilt communiceren? Voor al uw direct mailings bent u bij LocoMail aan het juiste adres, wij zorgen voor een speciaal op uw wensen afgestelde mailing! Of u uw boodschap nu wilt versturen op een standaard product uit onze collectie of via een op maat gemaakte direct mail.

Wanneer u vragen heeft of graag advies wilt over welke direct mailing het beste past bij uw bedrijf en/of communicatieboodschap, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag met uw vragen en denken met u mee om een succesvolle en creatieve mailing op te zetten!