Case Direct Mailing Change Card Hendriks

De unieke direct mail, de ChangeCard is ingezet door Ruwbouw Concept onderdeel van de Hendriks groep. Hendriks groep wordt gevormd door een team van gespecialiseerde bedrijven, die garant staan voor innovatieve en betrouwbare producten en diensten. Ze hebben gebruik gemaakt van onze selfmailer om hun doelgroep op de hoogte te stellen van hun samenwerking én bijbehorende naamsverandering: Ruwbouw concept veranderd naar Hendriks ruwbouw. De lamellen die verwerkt zijn in deze creatieve direct mail zijn perfect voor een naamswijziging: op de eerste afbeelding staat de oude naam en wanneer de kaart wordt uitgeschoven en de lamellen veranderen, komt de nieuwe naam te voorschijn. Deze opvallende mailing laat een indruk achter bij de ontvanger! De ChangeCard selfmailer: Een unieke, persoonlijk en opvallende direct mailing!

De ChangeCard, besparend en origineel!

De ChangeCard, ook wel lamellenkaart genoemd, is een ludieke direct mailer. Deze creatieve direct mail heeft geen envelop nodig omdat het een selfmailer is. Dit houdt in dat het ook enorm besparend is op de portokosten. U zult zich vast afvragen: wat is er zo ludiek aan de ChangeCard? Wanneer u aan de zijkant trekt, wordt er een nieuwe afbeelding getoond. Dit noemen we ook wel ‘lamelleneffect’. De ChangeCard is speels en zéér verrassend. Het formaat is 10,3 bij 18,7 cm en biedt genoeg ruimte voor uw communicatieboodschap. Zet de Lamellenkaart in voor bijvoorbeeld de bekendmaking van een naamswijziging of de introductie van een nieuw product.  Maak gebruik van de originaliteit van deze direct mail en verras uw doelgroep!

Is de lamellenkaart iets voor u?

Wilt u uw doelgroep bereiken met een unieke, verrassende en originele mailing? Een direct mail die indruk maakt? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat de Lamellenkaart of één van onze andere direct mail producten voor u kan betekenen. Vraag gratis een sample en/of een vrijblijvende offerte aan via onze website. Heeft u vragen over de mogelijkheden van de Lamellenkaart of van één van onze andere producten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers; zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing neer te zetten.

Ga naar pagina direct mail ChangeCard