Case Direct Mailing ChangeCard Lamellenkaart Bank te Cate

Bank ten Cate & Cie hebben onze Lamellenkaart gebruikt als persoonlijke uitnodiging. Relaties en klanten werden uitgenodigd voor een lentebijeenkomst die plaatst vond in een theater, en de ChangeCard sluit hier perfect op aan. Op de eerste afbeelding zijn de lamellen dicht, hierop is een dicht gordijn te zien, net als in het theater voordat de show begint. Wanneer de ontvanger aan het lipje trekt, gaan de lamellen, oftewel het gordijn, open en verschijnt de cabaretier. Voor het overbrengen van de boodschap is gebruik gemaakt van het ludieke effect van deze selfmailer.

De ChangeCard, besparend en origineel!

De ChangeCard, ook wel wisselbeeldkaart genoemd, is een opvallende direct mail. De omslaghoes van de ChangeCard kan zowel aan de voorzijde als achterzijde full colour in eigen ontwerp worden bedrukt. Deze creatieve direct mail heeft geen envelop nodig omdat het een selfmailer is. Dit biedt een voordeel wat betreft de  portokosten. U vraagt zich misschien af wat is zo bijzonder aan deze direct mail? Wanneer u aan de zijkant trekt, wordt er een nieuwe afbeelding getoond. Dit noemen we ook wel ‘lamelleneffect’. Het formaat van deze opvallende direct mailing is 10,3 bij 18,7 cm en biedt genoeg ruimte voor uw communicatieboodschap. Zet de ChangeCard in voor bijvoorbeeld de bekendmaking van een naamswijziging of de introductie van een nieuw product. Maak gebruik van de originaliteit van deze direct mail en verras uw doelgroep!

Is deze DM geschikt voor uw communicatieboodschap?

Bent u op zoek naar een direct mail die indruk maakt? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze website om te zien welk direct mail product past bij uw bedrijf en uw communicatieboodschap. Vraag gratis een sample en/of een vrijblijvende offerte aan via onze website. Heeft u vragen over de mogelijkheden en bent u benieuwd naar wat bijvoorbeeld de ChangeCard voor u kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers; zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing neer te zetten.

Ga naar pagina direct mail ChangeCard