Case Direct Mailing Schuifkaart Promic

Opvallende-schuifkaart-promic

Een opvallende schuifkaart met een opvallende boodschap: de introductie van het nieuwe logo voor Promic. Deze opvallende schuifkaart geproduceerd voor Promic heeft een mysterieus uiterlijk. Op de voorkant van de mailing is het logo deels verborgen onder oranje ‘rook’. Het frisse oranje in combinatie met de witte achtergrond, maakt dat de mailing gegarandeerd opvalt. Op de achterzijde van de mailing is de adressering verwerkt. Door de adresgegevens direct op de omslaghoes te verwerken, kan er met deze selfmailer op de portokosten worden bespaard.

Bij het openen van de omslaghoes van de ChangeCard blijft het thema mysterieus. De witte achtergrond is vervangen door een donkere achtergrond, en aan het rook element zijn nu ook spotlights toegevoegd. Op de linker binnenkant is een introductietekst te vinden en toelichting bij de verandering van het logo. Verder zijn op deze pagina nog de contactgegevens te vinden.

Op de rechter binnenzijde vindt het effect plaats; het oude logo wordt gepresenteerd op het origineel vlak van de lamellen. Wanneer er aan het lipje wordt getrokken, veranderd deze in een vloeiende overgang, in het nieuwe logo. Om de wisseling extra kracht bij te zetten, is er grafisch op de omliggende ruimte ingespeeld; alle spots zijn op de wisselbeeldwerking gericht.

wisselbeelkaart-promic

Ook een opvallende schuifkaart inzetten?

Heeft u ook een vernieuwing van uw logo op de planning staan, of verandert uw bedrijfsnaam? Zet dan ook deze opvallende schuifkaart in om visueel de verandering weer te geven. Ook voor andere communicatieboodschappen is de ChangeCard geschikt. Met het wisselbeeld gedeelte kunt u elke boodschap visueel weergeven. De opvallende schuifkaart is een echte aandachttrekker!

Heef u nog vragen over hoe u de opvallende schuifkaart het beste kunt inzetten in combinatie met uw marketing- en/of communicatieboodschap? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten. Mocht u nog twijfel of de opvallende schuifkaart geschikt is voor uw boodschap, neem dan eens een kijkje in ons gehele assortiment direct mailing producten. Wellicht vindt u hier een product dat beter bij uw boodschap aansluit.