Case Direct Mailing ChangeCard Lamellenkaart Boodschap

Snoeks Automotive heeft bij ons een originele direct marketing boodschap, op de ChangeCard als product, besteld. Zij hebben ervoor gekozen om de kaart volledig visueel in te zetten als kerst- en nieuwjaarsmailing. Op de voorkant is duidelijk dat de directmailing van Snoeks Automotive vandaan komt, doordat ze het logo presenteren op verpakte (kerst)doosjes. Zodra de ontvanger de kaart opent ziet hij of zij een straatbeeld met een geopende kofferbak van een bestelbusje. In het busje hangt een kerstmannenpak en een zak met cadeautjes. Buiten lopen rendieren. Dit is het totale kerstbeeld en mensen kijken ernaar. Zodra u het lipje aan de zijkant pakt en naar buiten schuift komt 2016 in beeld als tekst en het kerstmannenpak verandert naar een smoking, de zak met cadeautjes verandert naar een schaal met champagne, champagneglazen en er staat Happy New Year op. Buiten veranderen de rendieren naar vuurwerk waar de mensen vervolgens naar kijken. De klok staat op 00:00 uur en geeft het nieuwe jaar weer.

Originele direct marketing boodschap voor verschillende doeleinden

De verandering van de ChangeCard geeft duidelijk aan waarom deze kaart is gebruikt als direct marketing product. Dit is ook de bedoeling van de ChangeCard, de boodschap moet gelijk overkomen en zal moeten aanzetten tot een actie. Als u hem bijvoorbeeld gebruikt voor het informeren over een nieuwe website, dan zou het leuk zijn om de verandering van de website te laten zien waardoor de ontvanger naar de website gaat om te kijken hoeveel deze is veranderd. U kutn ook een nieuw product of nieuwe locatie aankondigen, noem maar op. Zo kunt u de ChangeCard voor verschillende doeleinden inzetten, er zijn enorm veel mogelijkheden.

ChangeCard voor uw direct marketing?

Bent u enthousiast geworden door wat Snoeks Automotive heeft gedaan met de ChangeCard? Het is ook mogelijk om de ChangeCard te gebruiken voor uw originele direct marketing boodschap. Vraag de opmaakbestanden aan van de ChangeCard en maak uw boodschap op in de huisstijl van uw bedrijf. Wilt u meer informatie over prijzen, vraag dan een offerte aan met het aantal stuks dat u wilt bestellen. U kunt ook een demo pakket aanvragen als u een tastbaar voorbeeld wilt ervaren, wij sturen dan een sample toe.