Unieke Telecard selfmailer als direct mailing

Een verfrissende mailing is de TeleCard ook wel de Telescoopkaart genoemd . Een opvallende mailing waar u veel informatie op kwijt kan. Niet één, niet twee, maar vier dubbelzijdig bedrukte pagina’s kunt u vullen met informatie en beeldmateriaal ten behoeve van uw boodschap.  Naarmate de ladder uit de envelop wordt getrokken, krijgt uw klant steeds meer nieuwe informatie voorgeschoteld.  Een verrassingseffect wat leidt tot een hoge attentiewaarde.

Net zoals al onze andere opvallende mailings kan de TeleCard worden ingezet voor tal van doeleinden: als uitnodiging voor een seminar, teaser voor een beurs of middel ter introductie van een nieuw product. Nieuwsgierig? Vraag een gratis sample en/of een offerte aan van deze opvallende mailing.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

TeleCard

Case Direct Mailing Telecard Infopact

Het formaat van de TeleCard is 90 bij 210 mm. Als de TeleCard in zijn geheel is ontvouwen is deze 65 cm lang. De TeleCard bestaat uit vier ladders, welke dubbelzijdig bedrukt kunnen worden.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

De TeleCard weegt tussen de 30-40 gram.
De kaart is 650mm lang als deze volledig is uitgetrokken.
De Telescoop kaart bestaat uit drie niveaus, die dubbelzijdig bedrukt worden. De huls waar deze in verwerkt zijn, kan ook full colour worden bedrukt.
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de TeleCard. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

Voorbeelden succesvolle TeleCard Mailingen

TeleCard Direct Mailing versturen: een groter bereik
Case Cases Laatst toegevoegd Telecard- Selfmailer

TeleCard Direct Mailing versturen: een groter bereik

Hoe spreek je als bedrijf potentiële klanten aan en overtuig je ze dat de aangeboden dienst hen zal helpen om...
Lees verder
Efteling VIP uitnodiging voorbeeld op TeleCard
Case Cases Laatst toegevoegd Telecard Telecard- Selfmailer

Efteling VIP uitnodiging voorbeeld op TeleCard

HSF Logistics is dé specialist in geconditioneerde voedingsmiddelenlogistiek. Zij hebben onze unieke TeleCard ingezet als VIP uitnodiging voor hun familiedag...
Lees verder
Direct mail Telecard ingezet door HP
Case Cases Laatst toegevoegd Telecard Telecard- Selfmailer

Direct mail Telecard ingezet door HP

About Branding heeft in opdracht van HP een unieke direct mail opgemaakt. Met behulp van het opmaakbestand is er voor...
Lees verder
Telecard selfmailer ingezet als informatieve direct mail door Bostik
Cases Laatst toegevoegd Telecard Telecard- Selfmailer

Telecard selfmailer ingezet als informatieve direct mail door Bostik

Bostik is een innovatieve en toonaangevende wereldspeler op het gebied van lijmen, egaliseren,afdichten en kitten. Ze hebben onze verrassende Telescoop...
Lees verder