Case Direct Mailing TeleCard Efteling

HSF Logistics is dé specialist in geconditioneerde voedingsmiddelenlogistiek. Zij hebben onze unieke TeleCard ingezet als VIP uitnodiging voor hun familiedag in de Efteling. Wat het Efteling ontwerp voor HSF Logistics zo uniek maakt, is dat de kaart nu aan de bovenkant wordt uitgeschoven in plaats van aan de zijkant om zo, passend bij het thema, de nek van Lange Jan volledig te maken. Samen met Holle Bolle Gijs, Het Sprookjesbos en de Bobslee creëert dit alvast de sfeer voor het feest! Op het VIP uitnodiging voorbeeld van de Efteling is naast de uitnodiging ook het dagprogramma verwerkt.

Varieer oneindig net als het VIP uitnodiging voorbeeld

De Telescoop kaart is een originele vorm van direct mail die ingezet kan worden door uw bedrijf om klanten en partners te informeren over uw producten en diensten. Maar ook, zoals het VIP uitnodiging voorbeeld van HSF Logistics, om in te zetten om uw vips uit te nodigen voor uw personeelsfeest. Van onze schuifkaarten is de TeleCard de enige kaart die uitgeschoven wordt door middel van panelen waardoor er een laddereffect ontstaat. Hierdoor heeft de kaart drie extra pagina’s die ook nog eens dubbelzijdig bedrukt kunnen worden, waardoor er nog meer ruimte ontstaat voor uw communicatieboodschap of persoonlijke uitnodiging. Ingeschoven is de TeleCard 9×21 cm en uitgeschoven 65 cm lang. Dit maakt dat alle variaties mogelijk zijn met deze direct mailer. Door de panelen is er extra veel ruimte om te spelen met uw grafisch ontwerp.

Directmail-TeleCard-Efteling

Geïnteresseerd in de TeleCard?

Heeft u binnenkort een personeelsfeest of een ander evenement waarvoor u een uitnodiging wilt versturen? Dan is dit een mooi voorbeeld van een VIP uitnodiging voor uw bedrijf! De TeleCard is de origineelste uitnodiging waarmee u verzekerd bent van verrast personeel.

Bent u benieuwd geworden naar welke mogelijkheden de TeleCard nog meer biedt en wat LocoMail daarin voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers of om een offerte aan te vragen. Graag bedenken wij een net zo’n ludieke en originele direct mail voor u.